Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nabersiniz GençliK ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38310" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gencleri cook Seviyorum..Pirlanta gibiler her biri masa/Allah sadece onlarin uzerinde calismak.. </span></p><p><span style="color: black">cevher gibi yontmak..egitmek gerekli...</span></p><p><span style="color: black">Beni bilenler bilir ki..bir cok genc Kizimiza koruyucu Anneyim..</span></p><p><span style="color: black">O yuzden hayatimin buyuk bir bolumu cocuklar ve gencler ile geciyor..</span></p><p><span style="color: black">Onlar ile muhabbeti cook seviyorum..</span></p><p><span style="color: black">Malesef Gencligimiz Nefsi guclu.. imani zayif.. kisilikleri tam olusmamis bir surecdeler..</span></p><p><span style="color: black">O yuzden Seytan en cok onlara musalat oluyor sanki...</span></p><p><span style="color: black">Ondan dolayi..Onlara yuksek manevi guc veren ideolojiler gostermek lazim...</span></p><p><span style="color: black">O umut ve ideolojilerine Oyle SIKICA sarilmalilar ki.. baska seylere takilip kalmasinlar diye...</span></p><p><span style="color: black">Onlar bizim gelecegimiz.. Dunya ve Ahiret tarlasina attigimiz iyilik HAYIR tohumlari bunlari hiic unutmiyalim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Gecen gun Ask.. hoslanmak ve cinselikten bahsediyordum.. Onlar dinledikce Hayran kaliyorlardi..</span></p><p><span style="color: black">onlara Kizmiyorum.. aciyorum sadece...</span></p><p><span style="color: black">Allah Cc. Yar ve Yardimcilari olsun..</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38310, member: 1049"] [COLOR=black]Gencleri cook Seviyorum..Pirlanta gibiler her biri masa/Allah sadece onlarin uzerinde calismak.. cevher gibi yontmak..egitmek gerekli... Beni bilenler bilir ki..bir cok genc Kizimiza koruyucu Anneyim.. O yuzden hayatimin buyuk bir bolumu cocuklar ve gencler ile geciyor.. Onlar ile muhabbeti cook seviyorum.. Malesef Gencligimiz Nefsi guclu.. imani zayif.. kisilikleri tam olusmamis bir surecdeler.. O yuzden Seytan en cok onlara musalat oluyor sanki... Ondan dolayi..Onlara yuksek manevi guc veren ideolojiler gostermek lazim... O umut ve ideolojilerine Oyle SIKICA sarilmalilar ki.. baska seylere takilip kalmasinlar diye... Onlar bizim gelecegimiz.. Dunya ve Ahiret tarlasina attigimiz iyilik HAYIR tohumlari bunlari hiic unutmiyalim... Gecen gun Ask.. hoslanmak ve cinselikten bahsediyordum.. Onlar dinledikce Hayran kaliyorlardi.. onlara Kizmiyorum.. aciyorum sadece... Allah Cc. Yar ve Yardimcilari olsun.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nabersiniz GençliK ?
Alt