Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mümkün değil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 48072" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Aşkının ateşi sardı beni</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Sevdamı anlatacak söz, dil bulamadım</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Canım yoluna yandı ebedi</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Senden gayrı anlayacak kul bulamadım</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Güller kokladım olmadı</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Ağladım gözyaşlarım ulaşmadı</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Hasretin kor gibi düştü canımın tam ortasına</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Arş'a ulaştı da sesim Sana kavuşmadı</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Melekler dinledi gizliden sözlerimi</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Salat dedim, selam dedim secdeye kapadım gözlerimi</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Kendim kovuldum kapından binlerce kez</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Kabul et beni gözyaşlarımla yıkadım tövbelerimi</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Biliyorum Kubbenin altında açılmadan ellerim</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Yalanı gıybeti terk etmeden dillerim</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Haramı bırakıp aşkınla ağlamadan gözlerim</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Seni sevmek seni görmek mümkün değil</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Yunus gibi sevdana bulanmadan</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Mecnun gibi cihanı dolanmadan</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> İbrahim gibi ateşlerde yanmadan</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Seni sevmek seni görmek mümkün değil</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Karanlıkta önderim nefsimken mümkün değil</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Kalpte senden başka maşuk varken mümkün değil</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Gözlerim kör olsa da aşkına ağlamaktan</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Bir damlası dahi Sen değilsen mümkün değil</span></em></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 48072, member: 3"] [INDENT][COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype]Aşkının ateşi sardı beni[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Sevdamı anlatacak söz, dil bulamadım[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Canım yoluna yandı ebedi[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Senden gayrı anlayacak kul bulamadım[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Güller kokladım olmadı[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Ağladım gözyaşlarım ulaşmadı[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Hasretin kor gibi düştü canımın tam ortasına[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Arş'a ulaştı da sesim Sana kavuşmadı[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Melekler dinledi gizliden sözlerimi[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Salat dedim, selam dedim secdeye kapadım gözlerimi[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Kendim kovuldum kapından binlerce kez[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Kabul et beni gözyaşlarımla yıkadım tövbelerimi[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Biliyorum Kubbenin altında açılmadan ellerim[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Yalanı gıybeti terk etmeden dillerim[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Haramı bırakıp aşkınla ağlamadan gözlerim[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Seni sevmek seni görmek mümkün değil[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Yunus gibi sevdana bulanmadan[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Mecnun gibi cihanı dolanmadan[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] İbrahim gibi ateşlerde yanmadan[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Seni sevmek seni görmek mümkün değil[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Karanlıkta önderim nefsimken mümkün değil[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Kalpte senden başka maşuk varken mümkün değil[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Gözlerim kör olsa da aşkına ağlamaktan[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue][B][SIZE=4][I][FONT=Palatino Linotype] Bir damlası dahi Sen değilsen mümkün değil[/FONT][/I][/SIZE][/B][/COLOR] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mümkün değil
Alt