Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41519" data-attributes="member: 1043"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">İstanbul... Sözlerim kâfi değil has sesine, ferasetine..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Alıştı şu yüreğim hasretine, esaretine...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ah nefesin.. Üfle yüzüme, gözlerime dolsun rengin..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Yok dengin.. Gölgen, Güneşten de engin..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Rüzgara meydan okuyan yaprağa benzer ahengin...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Hadi, bir sen dol içime, bir de hüzün..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ah'ı öğretir özüme yüzün...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ah İstanbul… Kalbimi besteleyip söyledim sana.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bu kadar yeter, sus- mu dersin..?</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Susarım…</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bir suya, bir de sana susuyorum..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Prangalar yedi dilim; susuyorum.. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">-Kadim Dolunay- </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41519, member: 1043"] [INDENT][SIZE=3]İstanbul... Sözlerim kâfi değil has sesine, ferasetine.. Alıştı şu yüreğim hasretine, esaretine... Ah nefesin.. Üfle yüzüme, gözlerime dolsun rengin.. Yok dengin.. Gölgen, Güneşten de engin.. Rüzgara meydan okuyan yaprağa benzer ahengin... Hadi, bir sen dol içime, bir de hüzün.. Ah'ı öğretir özüme yüzün... Ah İstanbul… Kalbimi besteleyip söyledim sana. Bu kadar yeter, sus- mu dersin..? Susarım… Bir suya, bir de sana susuyorum.. Prangalar yedi dilim; susuyorum.. -Kadim Dolunay- [/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
Alt