• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

muhabbet kusu ruya tabiri

isayhan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda mavi renkli muhabbet kuşu(iri ve tüyleri çok güzel) önde tünekte duruyor ve ardında bir sürü karışık renklerde cıvıl cıvıl öten muhabbet kuşlarını gördüm. Ve hemen muhabbet kuşu alıp beslemeye başladım ve ardından belli zaman sonra karışık renklerde muhabbet kuşları gördüm. Ve bende muhabbet kuşu sevgisi başladı. Ne anlama geliyor acaba?

asli-12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
muhabbet kusu

merhaba ben ruyamda 2 muhabbet kusu gordum birinin rengi kahverengiydi bunlar kafesten kaciyordu bende onlar iceri sokuyodum faka genede kaciyolardi ne anlama geldigini aciklarsaniz sevinirim :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
ruyada Kahverengi muhabet kusu gormek : Toprağın, maddenin ,sevginin rengidir.
Duygu, heyecan ve kişisel değişim anlamına gelir. Kişinin içinde bulunduğu hayat şartlarına ve ruhsal durumuna göre fiziksel konfor veya mutlulugu,
huzuru muhabbet arayisini simgeler..

Gönül dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana güven de diyemezsin...
anca sevmek ile sahiplenme arasindaki ince cizgiyi bilirsen zaman ile onu bu duyguyu hissedirebilirsin..

Seviyorsan serbest bırakacaksın arkadaş, boğmayacaksın sevdiğini, ne kadar çok seversen sev, yanındayken özlüyor olsan bile boğmayacak, sıkmayacaksın.
Senin sevgilin ,eşin olduğu kadar kendinin de bir birey olduğunu unutmayacaksın.
Kitap okumaya, müzik dinlemeye, arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı olduğunu aklından çıkarmayacaksın
bazen onun kendi ic dunyasinda yolculuk yapma ihtiyaci oldugunu unutmiyacaksin...
Seviyorsan özgür bırak ,biraz özlesin seni...özlendikçe artar sevgi ,özlendikçe kuvvetlenir tutku.

Her şey zamanında güzel ve zamanında anlamlı.
O anı kaçırdıktan sonra tekrar o anı yaşamanın bir anlamı yok ki...
Hayirli aksamlar..

Üst Alt