Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Yönetimden Duyurular
Moderatorlük Başvuru Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Deruni" data-source="post: 64884" data-attributes="member: 3097"><p><span style="font-size: 15px"><strong>Bismillahi<span style="font-size: 15px">r</span>ahmani<span style="font-size: 15px">r</span>ahim</strong></span></p><p></p><p> <strong><span style="color: blue">Sizce bir moderatörün işi nedir?</span></strong></p><p> Moderatör, genel olarak sitenin teknik altyapısı ile ilgili sorunlardan, yapılan paylaşımların içerik açısından site kurallarına uygun olup olmadığından, gönderilen yazıların derlenmesi varsa yazım hatalarının düzetilmesinden sorumludur. </p><p> Başvuruda uyuması gereken kuralları ve görevleri genel olarak sıralamışsınız zaten, buna ek olarak; </p><p> islamiforumlar.net özelinde ise, kendi sorumlu olduğu bölüm(ün/lerin) her türlü düzeninden sorumludur; Bölümün canlı kalmasına ve üyelerin aktif katılımını arttırmaya çalışır. Bölüm konular itibari ile güncelliği gerektiriyorsa, güncel kalmasını sağlar. Bölümler bazında yapılacaklar farklılık gösterebilir, örneğin Gönül sızım hocam gibi “Gönülden gönüle dertleşelim” gibi bir bölüm ise sorumlu olduğu, elinden geldiğince üyelerin sorularına mümkün olduğu ölçüde çözüm bulmaya çalışır. </p><p> Benim bu siteye gönül bağım oluştu. Bu nedenle, ortak gaye Allah (c.c) rızası için, moderatör olarak ya da olmayarak, bu site için, siz Admin hocalarımın yüklerinizi hafifletmek için yapılması lazım gelen ne varsa, bilgim ölçüsünde, elimden geleni yapmaya gayret gösteririm. </p><p> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>Her gün düzenli olarak internete giriyor musunuz?</strong></span></strong></p><p> Evet, işim gereği tüm gün bilgisayar başındayım.<strong><strong></strong></strong></p><p><strong><strong></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="color: blue">Yönetici olarak teknik ağırlıklı bilgi mi paylaşacaksınız yoksa foruma fazla vakit ayırarak mı katkıda bulunacaksınız?</span></strong></strong></p><p> Teknik ağırlıklı bilgiden kasıt fıkıh ilmi ağırlıklı paylaşımlar ise maalesef bu konuda yetkin değilim, bir üyemizin nick’i gibi “ilim dilencisiyim”</p><p> “Forma fazla vakit ayırmak” tan kastı da kusuruma bakmayın tam anlayamadım, lakin gün içerisinde sürekli bilgisayar başında olduğumdan online kalamasam da anında müdahale gerektiği durumlarda müdahale edebilirim. Hafta sonları ve aksamları ise online kalıp foruma daha fazla vakit ayırabilirim. </p><p> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı veya teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm var mı? Varsa lütfen belirtin Yoksa Başvurunuzla İlgilenilmeyecektir...</strong></span></strong></p><p> Site teknik altyapısında yardımcı olabilirim. Üyelerin bu konudaki soru ve isteklerini yanıtlayabilirim. Örneğin; “Site ile ilgili sorular”, “Duyurular Tebrik ve Kutlamalar” bölümleri.</p><p> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>Kullanıcı Adı: (nick)</strong></span></strong></p><p> <strong>Deruni</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>internet Bağlantı Hızınız: </strong></span></strong></p><p> 300 Mb/s</p><p> <strong><span style="color: blue">Lütfen internet bağlantı türünüzü belirtin.: </span></strong></p><p> Fiber optik<strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong><strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>email adresiniz?:</strong></span> </strong></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'">herkes bu bölümü görebildiği için yönetim tarafından gizlendi..</span><span style="font-family: 'Georgia'">(msn adresim yok, gtalk’u sürekli açık tutabilirim)</span><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">Yaşınız? / İliniz?:</span></strong></p><p> 34 / İstanbul<strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>Cinsiyetiniz?:</strong></span></strong></p><p> Bayan<strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın ve Bu formu ciddiyetle doldurun. “?“</strong></span></strong></p><p> İstanbul’da , üniversite kampüsünde ikamet ediyorum. Bilgisayar mühendisliği bölümünde doktora öğrencisiyim ve tez aşamasındayım. Bir süre üniversitede araştırma görevliliği yaptım şu anda ise bir işte yarı-zamanlı olarak çalışıyorum. Bilmediğim, merak ettiğim konuları araştırmak, öğrenmek ve ilmim/bilgim dahilinde öğretmekten zevk alıyorum. Niyetim, hayırlısı ile inşAllah Allah (c.c)’in izni ile akademisyen olabilmek. Hem doktora, hem de iş aynı anda devam ettiği için zaman zaman çok yoğun oluyorum. </p><p> Yapı olarak, bazen aşırı detaycı, ince eleyip sık dokuyan biriyim. Her ne ile uğraşıyorsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederim. Son birkaç yıldır, hamdolsun dini konulara yoğunlaşmaya başladım. Daha yolun çok başındayım, Rabbim izin verdiği sürece, bundan sonraki yaşamımda O (c.c)’na layık KUL olmak için, rızasını kazanmak için acizane bir şeyler yapmak istiyorum. </p><p> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: blue"><strong>İlgi ve bilgi alanlarınız? forumumuza ne şekilde katkıda bulunabilirsiniz vs.... “?“</strong></span></strong></p><p> Aklıma ilk gelen:</p><p> Forum üyelerine, öğrenci kardeşlerimize, üniversiteye girmek isteyen kardeşlerimize elimden geldiğince gerek tercihlerinde gerekse meslek seçimlerinde tavsiyelerde bulunabilirim.</p><p> Fıkıh ilminde maalesef yeterli bir bilgim yok, fakat teknik altyapı konusunda sizlere yardımcı olabilirim, teknik altyapı konusunda (arka planda) islerinizi hafifletmek için elimden geleni yapabilirim.</p><p> Tecrübesiz olduğum için ilk etapta site içinde daha gelen bölümlerde “Etkinlikler”, “Serbest kürsü”, “Güzel ve özlü sözler” gibi bölümlere katkı sağlayabilirim. İlerleyen zamanlarda, Allah (c.c)’in izni ile daha fazla katkılarım olur inşAllah.</p><p> Siz Admin hocalarımın da yönlendirmesi ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Benim aklıma gelmeyen, yükünüzü hafifletebileceğim ve katkı sağlayabileceğim bir konu varsa, Rabbim izin verdiği sürece yardımcı olmaya çalışırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deruni, post: 64884, member: 3097"] [SIZE=4][B]Bismillahi[SIZE=4]r[/SIZE]ahmani[SIZE=4]r[/SIZE]ahim[/B][/SIZE] [B][COLOR=blue]Sizce bir moderatörün işi nedir?[/COLOR][/B] Moderatör, genel olarak sitenin teknik altyapısı ile ilgili sorunlardan, yapılan paylaşımların içerik açısından site kurallarına uygun olup olmadığından, gönderilen yazıların derlenmesi varsa yazım hatalarının düzetilmesinden sorumludur. Başvuruda uyuması gereken kuralları ve görevleri genel olarak sıralamışsınız zaten, buna ek olarak; islamiforumlar.net özelinde ise, kendi sorumlu olduğu bölüm(ün/lerin) her türlü düzeninden sorumludur; Bölümün canlı kalmasına ve üyelerin aktif katılımını arttırmaya çalışır. Bölüm konular itibari ile güncelliği gerektiriyorsa, güncel kalmasını sağlar. Bölümler bazında yapılacaklar farklılık gösterebilir, örneğin Gönül sızım hocam gibi “Gönülden gönüle dertleşelim” gibi bir bölüm ise sorumlu olduğu, elinden geldiğince üyelerin sorularına mümkün olduğu ölçüde çözüm bulmaya çalışır. Benim bu siteye gönül bağım oluştu. Bu nedenle, ortak gaye Allah (c.c) rızası için, moderatör olarak ya da olmayarak, bu site için, siz Admin hocalarımın yüklerinizi hafifletmek için yapılması lazım gelen ne varsa, bilgim ölçüsünde, elimden geleni yapmaya gayret gösteririm. [B] [COLOR=blue][B]Her gün düzenli olarak internete giriyor musunuz?[/B][/COLOR][/B] Evet, işim gereği tüm gün bilgisayar başındayım.[B][B] [COLOR=blue]Yönetici olarak teknik ağırlıklı bilgi mi paylaşacaksınız yoksa foruma fazla vakit ayırarak mı katkıda bulunacaksınız?[/COLOR][/B][/B] Teknik ağırlıklı bilgiden kasıt fıkıh ilmi ağırlıklı paylaşımlar ise maalesef bu konuda yetkin değilim, bir üyemizin nick’i gibi “ilim dilencisiyim” “Forma fazla vakit ayırmak” tan kastı da kusuruma bakmayın tam anlayamadım, lakin gün içerisinde sürekli bilgisayar başında olduğumdan online kalamasam da anında müdahale gerektiği durumlarda müdahale edebilirim. Hafta sonları ve aksamları ise online kalıp foruma daha fazla vakit ayırabilirim. [B] [COLOR=blue][B]Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı veya teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm var mı? Varsa lütfen belirtin Yoksa Başvurunuzla İlgilenilmeyecektir...[/B][/COLOR][/B] Site teknik altyapısında yardımcı olabilirim. Üyelerin bu konudaki soru ve isteklerini yanıtlayabilirim. Örneğin; “Site ile ilgili sorular”, “Duyurular Tebrik ve Kutlamalar” bölümleri. [B] [COLOR=blue][B]Kullanıcı Adı: (nick)[/B][/COLOR][/B] [B]Deruni [COLOR=blue][B]internet Bağlantı Hızınız: [/B][/COLOR][/B] 300 Mb/s [B][COLOR=blue]Lütfen internet bağlantı türünüzü belirtin.: [/COLOR][/B] Fiber optik[B][COLOR=blue] [/COLOR][/B][B] [COLOR=blue][B]email adresiniz?:[/B][/COLOR] [/B] [FONT=Georgia]herkes bu bölümü görebildiği için yönetim tarafından gizlendi..[/FONT][FONT=Georgia](msn adresim yok, gtalk’u sürekli açık tutabilirim)[/FONT][B][COLOR=blue] Yaşınız? / İliniz?:[/COLOR][/B] 34 / İstanbul[B] [COLOR=blue][B]Cinsiyetiniz?:[/B][/COLOR][/B] Bayan[B] [COLOR=blue][B]Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın ve Bu formu ciddiyetle doldurun. “?“[/B][/COLOR][/B] İstanbul’da , üniversite kampüsünde ikamet ediyorum. Bilgisayar mühendisliği bölümünde doktora öğrencisiyim ve tez aşamasındayım. Bir süre üniversitede araştırma görevliliği yaptım şu anda ise bir işte yarı-zamanlı olarak çalışıyorum. Bilmediğim, merak ettiğim konuları araştırmak, öğrenmek ve ilmim/bilgim dahilinde öğretmekten zevk alıyorum. Niyetim, hayırlısı ile inşAllah Allah (c.c)’in izni ile akademisyen olabilmek. Hem doktora, hem de iş aynı anda devam ettiği için zaman zaman çok yoğun oluyorum. Yapı olarak, bazen aşırı detaycı, ince eleyip sık dokuyan biriyim. Her ne ile uğraşıyorsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederim. Son birkaç yıldır, hamdolsun dini konulara yoğunlaşmaya başladım. Daha yolun çok başındayım, Rabbim izin verdiği sürece, bundan sonraki yaşamımda O (c.c)’na layık KUL olmak için, rızasını kazanmak için acizane bir şeyler yapmak istiyorum. [B] [COLOR=blue][B]İlgi ve bilgi alanlarınız? forumumuza ne şekilde katkıda bulunabilirsiniz vs.... “?“[/B][/COLOR][/B] Aklıma ilk gelen: Forum üyelerine, öğrenci kardeşlerimize, üniversiteye girmek isteyen kardeşlerimize elimden geldiğince gerek tercihlerinde gerekse meslek seçimlerinde tavsiyelerde bulunabilirim. Fıkıh ilminde maalesef yeterli bir bilgim yok, fakat teknik altyapı konusunda sizlere yardımcı olabilirim, teknik altyapı konusunda (arka planda) islerinizi hafifletmek için elimden geleni yapabilirim. Tecrübesiz olduğum için ilk etapta site içinde daha gelen bölümlerde “Etkinlikler”, “Serbest kürsü”, “Güzel ve özlü sözler” gibi bölümlere katkı sağlayabilirim. İlerleyen zamanlarda, Allah (c.c)’in izni ile daha fazla katkılarım olur inşAllah. Siz Admin hocalarımın da yönlendirmesi ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Benim aklıma gelmeyen, yükünüzü hafifletebileceğim ve katkı sağlayabileceğim bir konu varsa, Rabbim izin verdiği sürece yardımcı olmaya çalışırım. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Yönetimden Duyurular
Moderatorlük Başvuru Hakkında
Alt