Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Mezarlıklar Kendini vazgeçilmez sananlarla Dolu..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 19837" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Duyduğum, dokunduğum, gördüğüm, tattığım, kokladığım için var bu dünyaFarkında olduğum için Kendim yazdım, kendim oynadım en başından beri</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">O yüzden ki bir dünya yarattım, roller verdim sahnedekilere</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sevdim; sevgilim, paylaştım; dostum dedim</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">En derinimde hissettim; annem, kızdım da kıyamadım; babam dedim</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Geçer dediklerimi geçirdim</span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Biter dediklerimi bitirdim</span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Nefret ettiklerimi sildim, geçtim</span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Gün oldu; silkindim, yeter dedim</span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana</span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bu nasıl bir cüret ki; bir başka hayata müdahil olma, umarsızca sorgulama, pervasızca yargılama hakkını bulur insan kendinde</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Haddinizi aşmayın ey faniler</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ben yok olmayı kabullenirken, kar taneleri mütemadiyen ayak izlerimi kapatmaktayken, güneş bile her gün batarken, sizdeki ne arsızlıktır; silinmeyi dahi kabul edemiyorsunuz bir başka faninin zihninden <span style="color: DarkGreen">Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sananlarla doluyken, yerin üstündeki bu şatafat da neyin nesi oluyor acep?</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Uğraştırmayın da dağılın hadi</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Dağılın ve gidin, ama bilin</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kör cehalet çirkefleştirir insanları!</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Suskunluğum asaletimdendir</span></span><span style="color: Red"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Red"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Her lafa verecek bir cevabım var</span></span><span style="color: Red"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: Red"></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Mevlana Celaleddin Rumi</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 19837, member: 3"] [LEFT] [/LEFT] [INDENT][SIZE=3]Duyduğum, dokunduğum, gördüğüm, tattığım, kokladığım için var bu dünyaFarkında olduğum için Kendim yazdım, kendim oynadım en başından beri[/SIZE] [SIZE=3]O yüzden ki bir dünya yarattım, roller verdim sahnedekilere[/SIZE] [SIZE=3]Sevdim; sevgilim, paylaştım; dostum dedim[/SIZE] [SIZE=3]En derinimde hissettim; annem, kızdım da kıyamadım; babam dedim[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Blue]Geçer dediklerimi geçirdim[/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue]Biter dediklerimi bitirdim[/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue]Nefret ettiklerimi sildim, geçtim[/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue]Gün oldu; silkindim, yeter dedim[/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue]Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana[/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue]Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Bu nasıl bir cüret ki; bir başka hayata müdahil olma, umarsızca sorgulama, pervasızca yargılama hakkını bulur insan kendinde[/SIZE] [SIZE=3]Haddinizi aşmayın ey faniler[/SIZE] [SIZE=3]Ben yok olmayı kabullenirken, kar taneleri mütemadiyen ayak izlerimi kapatmaktayken, güneş bile her gün batarken, sizdeki ne arsızlıktır; silinmeyi dahi kabul edemiyorsunuz bir başka faninin zihninden [COLOR=DarkGreen]Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sananlarla doluyken, yerin üstündeki bu şatafat da neyin nesi oluyor acep?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Uğraştırmayın da dağılın hadi[/SIZE] [SIZE=3]Dağılın ve gidin, ama bilin[/SIZE] [SIZE=3]Kör cehalet çirkefleştirir insanları![/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red]Suskunluğum asaletimdendir[/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]Her lafa verecek bir cevabım var[/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Mevlana Celaleddin Rumi[/SIZE] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Mezarlıklar Kendini vazgeçilmez sananlarla Dolu..!
Alt