Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Mevlana oğlum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 76924" data-attributes="member: 1049"><p>Dün okuldan eve gelen oğlum Anne ben Saçlarımı tümden kazıtmak istiyorum...deyince hemen sinirlendim.</p><p>-Neden oğlum dedim..?</p><p></p><p>Anne dedi;Okulumzda bir öğrenci, bir çocuk kanser kemoterapi yapiyorlar bütün saçları dökülmüş çocuklar onunla Uzayli diye hep dalga geçip gülüyorlar herkesin içinde...</p><p>Ben de Saçlarımı tümden kazıtacam!!</p><p>kazıtırsam ona destek olur yanliz birakmam deyince gözyaşlarımı tutamadım.</p><p></p><p>amaa Çocuğum çirkin olursun dedim..</p><p>Mevlana oğlum dediki amaa Anne Sen hep dersin ya;"Güzellik İnsanın İçindedir.." ben yine İçimde Güzel olacam ki</p><p>neyse doğruyu yapmak isteyen bir insana vicdanim mani olmama izin vermedi...</p><p>Bir kimse, bir iyiliği yapmaya gücü yetmiyorsa, o iyiliğin yapılmasına sebep olursa, o iyiliği yapmış gibi sevap kazanır. Hadis-i şerifi Yüreğime Aşk ,merhamet ile düştü!!</p><p></p><p>İnsan olmak Bu Kadar Güzel Bir Şey olsa gerek!!neyse berbere gittik ve oğlumun Saçlarını tümden kazıtık...</p><p>ve bu Sabah okulla gitti tabi ki aradan bir kaç saat sonra okuldan aradilar oğlunuz Ofisde cezali gelip alin dediler..</p><p></p><p>gittim suçu,saygısızlığı nedir diye sordum..?</p><p>Müdür ;oğlunuz Saçlarını tümden kazıtıp okula geldi bu okul kurallarina aykiri dedi..</p><p>O kazıtmadı ben berbere götürdüm dedim..</p><p></p><p>peki Siz bir Yönetici,Eğitici Olarak, oğluma Saçlarını tümden neden kazıtığini sordunuz mu..?</p><p>bilmeden, sormadan bir öğrenciyi nasıl yargiliyabiliyorsunuz diye isyan ettim!!</p><p>neyse oğlum Saçlarını kazıtmanın sebebini ağlayarak söyledi..hy..</p><p></p><p><strong>bir anda ofiste bir sessizlik oldu!mağdur olan mazlum sustu her kes kendi Vicdani ile yüzleşti ve insanlik dilsiz kelamsız konuştu...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bir An önce Kendimize gelmeliyiz,içimizin içinde ki özümüzdeki insana dönmeliyiz.. Yoksa daha çok kayıplar yaşayacağız..</strong></p><p><strong>ilk önce kendimizi sonra da Sevdiklerimizi kaybedeceğiz...Kıssadan Hisse, anlayana,anlaya bilene, anlamak isteyene.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 76924, member: 1049"] Dün okuldan eve gelen oğlum Anne ben Saçlarımı tümden kazıtmak istiyorum...deyince hemen sinirlendim. -Neden oğlum dedim..? Anne dedi;Okulumzda bir öğrenci, bir çocuk kanser kemoterapi yapiyorlar bütün saçları dökülmüş çocuklar onunla Uzayli diye hep dalga geçip gülüyorlar herkesin içinde... Ben de Saçlarımı tümden kazıtacam!! kazıtırsam ona destek olur yanliz birakmam deyince gözyaşlarımı tutamadım. amaa Çocuğum çirkin olursun dedim.. Mevlana oğlum dediki amaa Anne Sen hep dersin ya;"Güzellik İnsanın İçindedir.." ben yine İçimde Güzel olacam ki neyse doğruyu yapmak isteyen bir insana vicdanim mani olmama izin vermedi... Bir kimse, bir iyiliği yapmaya gücü yetmiyorsa, o iyiliğin yapılmasına sebep olursa, o iyiliği yapmış gibi sevap kazanır. Hadis-i şerifi Yüreğime Aşk ,merhamet ile düştü!! İnsan olmak Bu Kadar Güzel Bir Şey olsa gerek!!neyse berbere gittik ve oğlumun Saçlarını tümden kazıtık... ve bu Sabah okulla gitti tabi ki aradan bir kaç saat sonra okuldan aradilar oğlunuz Ofisde cezali gelip alin dediler.. gittim suçu,saygısızlığı nedir diye sordum..? Müdür ;oğlunuz Saçlarını tümden kazıtıp okula geldi bu okul kurallarina aykiri dedi.. O kazıtmadı ben berbere götürdüm dedim.. peki Siz bir Yönetici,Eğitici Olarak, oğluma Saçlarını tümden neden kazıtığini sordunuz mu..? bilmeden, sormadan bir öğrenciyi nasıl yargiliyabiliyorsunuz diye isyan ettim!! neyse oğlum Saçlarını kazıtmanın sebebini ağlayarak söyledi..hy.. [B]bir anda ofiste bir sessizlik oldu!mağdur olan mazlum sustu her kes kendi Vicdani ile yüzleşti ve insanlik dilsiz kelamsız konuştu... Bir An önce Kendimize gelmeliyiz,içimizin içinde ki özümüzdeki insana dönmeliyiz.. Yoksa daha çok kayıplar yaşayacağız.. ilk önce kendimizi sonra da Sevdiklerimizi kaybedeceğiz...Kıssadan Hisse, anlayana,anlaya bilene, anlamak isteyene.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Mevlana oğlum
Alt