Mevlana oğlum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dün okuldan eve gelen oğlum Anne ben Saçlarımı tümden kazıtmak istiyorum...deyince hemen sinirlendim.
-Neden oğlum dedim..?

Anne dedi;Okulumzda bir öğrenci, bir çocuk kanser kemoterapi yapiyorlar bütün saçları dökülmüş çocuklar onunla Uzayli diye hep dalga geçip gülüyorlar herkesin içinde...
Ben de Saçlarımı tümden kazıtacam!!
kazıtırsam ona destek olur yanliz birakmam deyince gözyaşlarımı tutamadım.

amaa Çocuğum çirkin olursun dedim..
Mevlana oğlum dediki amaa Anne Sen hep dersin ya;"Güzellik İnsanın İçindedir.." ben yine İçimde Güzel olacam ki
neyse doğruyu yapmak isteyen bir insana vicdanim mani olmama izin vermedi...
Bir kimse, bir iyiliği yapmaya gücü yetmiyorsa, o iyiliğin yapılmasına sebep olursa, o iyiliği yapmış gibi sevap kazanır. Hadis-i şerifi Yüreğime Aşk ,merhamet ile düştü!!

İnsan olmak Bu Kadar Güzel Bir Şey olsa gerek!!neyse berbere gittik ve oğlumun Saçlarını tümden kazıtık...
ve bu Sabah okulla gitti tabi ki aradan bir kaç saat sonra okuldan aradilar oğlunuz Ofisde cezali gelip alin dediler..

gittim suçu,saygısızlığı nedir diye sordum..?
Müdür ;oğlunuz Saçlarını tümden kazıtıp okula geldi bu okul kurallarina aykiri dedi..
O kazıtmadı ben berbere götürdüm dedim..

peki Siz bir Yönetici,Eğitici Olarak, oğluma Saçlarını tümden neden kazıtığini sordunuz mu..?
bilmeden, sormadan bir öğrenciyi nasıl yargiliyabiliyorsunuz diye isyan ettim!!
neyse oğlum Saçlarını kazıtmanın sebebini ağlayarak söyledi..hy..

bir anda ofiste bir sessizlik oldu!mağdur olan mazlum sustu her kes kendi Vicdani ile yüzleşti ve insanlik dilsiz kelamsız konuştu...

Bir An önce Kendimize gelmeliyiz,içimizin içinde ki özümüzdeki insana dönmeliyiz.. Yoksa daha çok kayıplar yaşayacağız..
ilk önce kendimizi sonra da Sevdiklerimizi kaybedeceğiz...Kıssadan Hisse, anlayana,anlaya bilene, anlamak isteyene.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sünnet fotolarındaki yüzündeki hüznünü gördüğümden beri içimde acayip bir evlat sevgisiyle seviyorum bu küçüğümü, Rabbim her daim her halini dünya ahirette küçüçük ama dev yüreği gibi tertemiz nurlu pak eylesin inşallah.Amin

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yusuf'la dünya gözüyle tanışmak benim için bir hediye idi, o gerçek annesi kıymetini bilmeyerek ne kaybettiğini ahirette görünce çok pişman olacak kadar cennet kokulu bir çocuk... Put yapıcısı babadan İbrahim peygamberi dünyaya getiren Rabbimin ahir zamanda küfür içinde kalan bir anne babadan mevlana yürekli ,sadık bir kul yaratması ne kadar güzel ve bizim onu tanımamız hele ki gönül dostuma verilen en güzel hediye diye düşünüyorum.Sorumluluğu çok ve ağır ama biliyorum ki mükafatı daha da büyük olacaktır inşallah....

Üst Alt