mesaj ..Puan sayısını Gonul Sizim gibi çoğaltmak isteyenlere

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

komik-futbol+(1).jpg

mesaj ..Puan sayısını Gonul Sizim gibi çoğaltmak isteyenlere tavsiyeler!!

1. Yeni üyelerimiz kategorisine girin ve her gelene "hoşgelmişsen ağam",
"we aleykumesselam we rahmetullahi we berakatuhu"..
"Tüh, geleceğinizi bilseydik kurban keserdik ama haberimiz olmadı, niye haber vermediniz kıymettar efendim?", "Geldiğin gibi gidersin!" mealinde sözler yazın...
Bu mesajları istisnasız her başlığa yazarsanız mesaj sayınızı epeyce yükseltmiş olursunuz...
Ayrıca "yeni üyelerimiz"in sempatisine de mazhar olabilirsiniz....
Neyse, bizim amacımız mesaj sayımızı uçurmak olduğu için bunların hiçbir önemi yok...
Elalemin ağzı torba formun arsivi değil ki büzesin, değil mi azizim?

2. Diger bölümlerede dadanın!! Her konuya . "Eline sağlık", "ellerine sağlık", "beynine sağlık"
"abi var ya senin üstüne tanımıyorum..
"Helal olsun usta, üstad büyüksün" gibi mesajlar atın.
Bunu da her başlığa atın ki takdir bekleyen Konu Acılımcısı sevinsin, garibim, o kadar uğraştı değil mi?
O sevinirken sizin mesaj sayınız da yükselmiş olacak, ne güzel, alan memnun, satan memnun.

3. Birisi sual mi etmiş bir başlıkta? "aha şimdi yandık" demeyin, onun da bir yöntemi var. ..
Soru başlıklarına girin ve şunu istisnasız hepsine yazın. ..
"Daha önce bu konuya cevap verildi kardeşim..
arama yapmadan konu açıyosunuz! forumu dolduruyorsunuz El insaf Yani...
Muhattabınızı şok edecek..ayni zamanda
mesaj sayınızın uçuş sırasında büyük irtifa kazanmasını sağlayacaksınız böylelikle.

4. Birisi bir döküman mı yazmış? İşimiz çok basit. Girin başlığa, "eline sağlık" veya "keşke alıntıdır yazsaydın" deyin...
Bu kadar...

5. Eğlence bölümünde de bir format vardır tabii. Burası aslında mesaj patlatmak için oluşturulmuştur...
Her başlığa ":"höhöhöhöhöhö", "çok komik", "eline sağlık ya nerden buluyosunuz böyle şeyleri"..
"ağa sağolasın bu günde bile beni güldürdün ya, da seni güldürsün"..
derken mesaj sayiniz uzay hizinda yukseliyordur..

6. Haber başlıkları genelde yorum ve dolayısıyla zeka isteyen başlıklardır..
aman diyim, onlardan kaçının. Veya emeginize saglik.. haberleri yakindan takip ediyor..
sosyal insan havasina girerek..
şeklinde mesaj atın ve ardınıza bile bakmadan kaçın.

7. Başlıklarda uzun uzadıya mesaj yazmayın. Ufak bir smiley attin!!
Hem kalorilerinize yazık, hem de -daha önemlisi- mesaj sayınızı patlatabilmeniz için pek değerli olan zamanınıza... Smileylerden vazgeçmeyin.

8. Geri dönüşüme taşınan başlıklara mesaj yazmayın. Onlar nasıl olsa silinecek. Vakit kaybetmeye ne gerek var..

10. Arada sırada birinin açtığı konunun içeriğini ful kopyalayın ve yeni konu olarak açın...

11. Kavgaya girip "arkadaşlar polemik çıkabilir"vari kehanetlerde bulunun. Faydası olacak, emin olun.

12. Zeka sorusu varsa hemen atlayın. Zaten sizden önce birileri o soruyu çözmüş ve cevabı yazmıştır. ..
Siz de ondan cevabı öğrenin ve mümkün olduğunca az kelime kullanarak yazın.

13. Bir başlıkta resim varsa, resim çıksın-çıkmasın, "resim çıkmamış abi" deyin, şamatayı izleyin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aboow benim altin kupam elden gidiyor..cddvb..
hemen tekrardan bu ogutleri okuyup icraata gecirmeliyim..dfr5..

Ya Altin kupami Elifgul kardesime odunc versem bir sureligine..
Acba geri verdiginde Nasredin Hocanin kazani gibi 2. bir kucuk kupa yi da yaninda mukafat gibi verir mi veya bizim kupa Hayatta veda mi etti der..::komik..

Yook yook ben kisragimi saglam direge bagliyayim..dfgtn
Ya ne essegi kisragi kupacigimi demek istemistim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sende Bu mesaj ve puan almalari konusuna iyice abandin Kupayi mi istiyorsunuz Efendi..dfgtn
Hay Allah meslek ve uyelik SIRRIMI keske boyle ulu orta dokmeseydim.. simdi herkes oyun ve teknigimi biliyor...
cddvb..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ya Altin kupami Elifgul kardesime odunc versem bir sureligine..
Acba geri verdiginde Nasredin Hocanin kazani gibi 2. bir kucuk kupa yi da yaninda mukafat gibi verir mi veya bizim kupa Hayatta veda mi etti der..::komik..
Yok yok gönül sızım bence kupayı bana ödünç verme kupa yine sende kalsın bana ödünç verirsen seninde söylediğin gibi nasredin hocanın kazanı gibi olursırıtık.:,

ferit

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
sol tarafta sürekli camdan bakan bir arkadaş var, kim var kim yok diye hep kontrol ediyor bence madalyaı o kapıp kacacak:D

gif3286079067.gif
bu işte

hüzün

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
birtanede ben yazayım

-Açılmış olan konudan birkaç satır veya bir paragraf kopyalayıp, cevap olarak yapıştırmak altına da eline sağlık veya çok güzel yazmak:D yahu zaten aynısını yukarıda yazmış, niye birdaha cevap olarak yazıyorsun???dfgtn

Buğlem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
birtanede ben yazayım

-Açılmış olan konudan birkaç satır veya bir paragraf kopyalayıp, cevap olarak yapıştırmak altına da eline sağlık veya çok güzel yazmak:D yahu zaten aynısını yukarıda yazmış, niye birdaha cevap olarak yazıyorsun???dfgtn
sırıtık.:,sırıtık.:,sırıtık.:,

hüzün

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
sol tarafta sürekli camdan bakan bir arkadaş var, kim var kim yok diye hep kontrol ediyor bence madalyaı o kapıp kacacak:D

gif3286079067.gif
bu işte

dfgtnçok yaşa kardeşim emi,,,:Dyok yok o bence bekçi madalya çalınmasın diye bekliyorsırıtık.:,

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yaa keske bu meslek ve uyelik SIRRIMI yazmasaydim simdi herkes Kisa yoldan madalyaya giden yolu biliyor..sırıtık.:,

Sayin yoneticiler acaba bu konuyu sakliyabilirmisiniz.. :bilmemm:.
itiraz ediyorum bu kisa yoldan koseyi donmek sadece benim kesfim.. hay allah koseyi dondum kimseyi goremiyorum..cddvb..cddvb..
yahu ben kime konusuyorum duyun Beni... muslim Baba...hy..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Yaa keske bu meslek ve uyelik SIRRIMI yazmasaydim simdi herkes Kisa yoldan madalyaya giden yolu biliyor..sırıtık.:,

Sayin yoneticiler acaba bu konuyu sakliyabilirmisiniz.. :bilmemm:.
itiraz ediyorum bu kisa yoldan koseyi donmek sadece benim kesfim.. hay allah koseyi dondum kimseyi goremiyorum..cddvb..cddvb..
yahu ben kime konusuyorum duyun Beni... muslim Baba...hy..

meslek sırrını açıkladınız artık geri dönüş yoksırıtık.:, birde iyi tarafından bakın...açıklamasaydınız rakipsiz kalacaktınız, en azından şimdi diğer üyeler meslek öğreniyor...:D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Elif gul kardesim Allah Sizden RAZI olsun bu yazimi galiba sadece siz okuyup onemsemissiniz...:tüüh:,
keske meslek SIRRIMI vermeseydim.. Sayin Yonetim lutfen bu yazimi konuyu yok edin..sırıtık.:,

Üst Alt