Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 41537" data-attributes="member: 1049"><p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">selam naber?-iyim sen nasılsın</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-iim bende</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-adminim</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-efendim canım</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-çay içermisiniz?</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-yok tşk</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-kahve</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-sağol</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-neskafe</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-hay senin</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-slm adminim</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-slm</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-evet öyleyimdir</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-ve bi de gönlü bol biriymişsiniz</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-evet çok gönlüm boldur</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-e hadi o zaman bana bi 1000 rep verin inanayım</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz..sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-ayrıca konuları tam yerine taşıyosunuz yani nasıl başarıyosunuz bu kadar şeyi yapmayı bilmiyorum</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz beni bir kere banlamıştınız ordan biliom yani...çok nazik açıklayıcı ders verici didaktik ve empatik bir şekilde ip'imibanlamışsınız...o günden sonra hayatım değişti bazı şeyleri farklı görmeye başladım siz benim hayatımı olumlu yönde değiştirdiniz...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-yeter ulannnnnnnnnnnnnnnn!...</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-benim hiç adminin olmadı size süper adminim diyebilirmiyim?</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-olinde incek var</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-ne alakası var ben yağcımıyım tehessüf ederim</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-admin kardeş selam kolay gelsin</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-soğol</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olcam</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-meşgulum sonra olurmu</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-olmaz adminsen ilgilencen benle</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-senle beldiye ilgilensin</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-belediyeye mi başvurcaz</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">-off off banladım kendimi</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="color: black">hadi eyvallah!...</span></p> <p style="margin-left: 20px">çook kommiik</p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 41537, member: 1049"] [INDENT][COLOR=black]selam naber?-iyim sen nasılsın[/COLOR] [COLOR=black]-iim bende[/COLOR] [COLOR=black]-adminim[/COLOR] [COLOR=black]-efendim canım[/COLOR] [COLOR=black]-çay içermisiniz?[/COLOR] [COLOR=black]-yok tşk[/COLOR] [COLOR=black]-kahve[/COLOR] [COLOR=black]-sağol[/COLOR] [COLOR=black]-neskafe[/COLOR] [COLOR=black]-hay senin[/COLOR] [COLOR=black]-slm adminim[/COLOR] [COLOR=black]-slm[/COLOR] [COLOR=black]-duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz[/COLOR] [COLOR=black]-evet öyleyimdir[/COLOR] [COLOR=black]-ve bi de gönlü bol biriymişsiniz[/COLOR] [COLOR=black]-evet çok gönlüm boldur[/COLOR] [COLOR=black]-e hadi o zaman bana bi 1000 rep verin inanayım[/COLOR] [COLOR=black]-admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz..sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim[/COLOR] [COLOR=black]-[/COLOR] [COLOR=black]-ayrıca konuları tam yerine taşıyosunuz yani nasıl başarıyosunuz bu kadar şeyi yapmayı bilmiyorum[/COLOR] [COLOR=black]-[/COLOR] [COLOR=black]-tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz beni bir kere banlamıştınız ordan biliom yani...çok nazik açıklayıcı ders verici didaktik ve empatik bir şekilde ip'imibanlamışsınız...o günden sonra hayatım değişti bazı şeyleri farklı görmeye başladım siz benim hayatımı olumlu yönde değiştirdiniz...[/COLOR] [COLOR=black]-yeter ulannnnnnnnnnnnnnnn!...[/COLOR] [COLOR=black]-benim hiç adminin olmadı size süper adminim diyebilirmiyim?[/COLOR] [COLOR=black]-olinde incek var[/COLOR] [COLOR=black]-ne alakası var ben yağcımıyım tehessüf ederim[/COLOR] [COLOR=black]-admin kardeş selam kolay gelsin[/COLOR] [COLOR=black]-soğol[/COLOR] [COLOR=black]-ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olcam[/COLOR] [COLOR=black]-meşgulum sonra olurmu[/COLOR] [COLOR=black]-olmaz adminsen ilgilencen benle[/COLOR] [COLOR=black]-senle beldiye ilgilensin[/COLOR] [COLOR=black]-belediyeye mi başvurcaz[/COLOR] [COLOR=black]-off off banladım kendimi[/COLOR] [COLOR=black]hadi eyvallah!...[/COLOR] çook kommiik [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Alt