Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Meğer Ben Hep Sendeymişim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39628" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ben bu dert ile kime yanayım. Kime anlatayım sabahtan akşama senin için koştuğumu...</span></p><p><span style="color: black"> Senden gelip sana gittiğimi... Akşam heybetinle kendimden geçip sabah merhametinle kendime geldiğimi..</span></p><p><span style="color: black">Ey kırık gönlün dermanı, ey Mecnun'un Leylâ'sı...</span></p><p><span style="color: black">Çöl gecelerinde Medineli kızlarla şarkılar söyledim sevgilinin aşkına... </span></p><p><span style="color: black">Artık göster kendini de yeniden bir fidan gibi dikileyim toprağına... </span></p><p><span style="color: black">Çünkü derdim var, şifa senden, yol senin. Sen izin vermezsen yürüyemem.</span></p><p><span style="color: black"> Yorgun düşüyor bedenim, güç ver. İçimin pencerelerini aç... Ne dünya kalsın ne ukbâ... </span></p><p><span style="color: black">Ezel günündeki nidanla beni bir daha çağır. Çünkü sultan sensin, devlet senin, izzet senin. Bak, yağmaya verdim cihanı... </span></p><p><span style="color: black">Tek yolunda yürüyeyim diye... Çünkü yol da senin, yolcu da... </span></p><p><span style="color: black">Renkten renge giriyorsun, bir sırrını çözemeden başka bir tecellinle kamaştırıyorsun gözlerimi... Aciz olan benim, kudretli olan sen..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39628, member: 1049"] [COLOR=black]Ben bu dert ile kime yanayım. Kime anlatayım sabahtan akşama senin için koştuğumu...[/COLOR] [COLOR=black] Senden gelip sana gittiğimi... Akşam heybetinle kendimden geçip sabah merhametinle kendime geldiğimi..[/COLOR] [COLOR=black]Ey kırık gönlün dermanı, ey Mecnun'un Leylâ'sı...[/COLOR] [COLOR=black]Çöl gecelerinde Medineli kızlarla şarkılar söyledim sevgilinin aşkına... [/COLOR] [COLOR=black]Artık göster kendini de yeniden bir fidan gibi dikileyim toprağına... [/COLOR] [COLOR=black]Çünkü derdim var, şifa senden, yol senin. Sen izin vermezsen yürüyemem.[/COLOR] [COLOR=black] Yorgun düşüyor bedenim, güç ver. İçimin pencerelerini aç... Ne dünya kalsın ne ukbâ... [/COLOR] [COLOR=black]Ezel günündeki nidanla beni bir daha çağır. Çünkü sultan sensin, devlet senin, izzet senin. Bak, yağmaya verdim cihanı... [/COLOR] [COLOR=black]Tek yolunda yürüyeyim diye... Çünkü yol da senin, yolcu da... [/COLOR] [COLOR=black]Renkten renge giriyorsun, bir sırrını çözemeden başka bir tecellinle kamaştırıyorsun gözlerimi... Aciz olan benim, kudretli olan sen..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Meğer Ben Hep Sendeymişim.
Alt