Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mecnun, Mum ve Pervane
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 20377" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Mecnun, Mum ve Pervane </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Bir gece Mecnun'un yaktığı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Bir mumun etrafında </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Dönüyordu </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Zavallı incecik bir pervane </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Mumsa devrilmek istiyordu </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Pervane yerine </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Mecnun'un üstüne üstüne </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Sevgili mum </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Dedi Mecnun </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Sevdim seni </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Acıdığın için pervaneye </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Bende önerirdim </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Kader izin verseydi </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Beni yakmanı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Onun yerine </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Ama acele etme vakit var </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Sayılıdır saatler dakikalar </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Azrail bile senden sabırlıdır </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Burada sencileyin benim de işim var </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Ben herkes için </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Değişik ve ayrı dozda </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Soyut bir otobiyografyayım </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Herkesin yaşadığı bir iç tarih </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Hekesin yüreğinden geçen bir coğrafya </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Gidip gidip varacakları </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Fakat ulaşamayacakları </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Bir panorama </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Kaderin zaman zaman </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Kabaran kanlara uyguladığı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Nirengi noktaları batmış </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Beyaz bir karanlığa batmış </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Mutsuzca mutlu bir topoğrafya </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Sonra gece bitti mum söndü </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Bu söyleşilerle tan atarken </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Pervane Mecnun'a </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Mecnun pervaneye döndü </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Sezai Karakoç</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 20377, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=darkslateblue]Mecnun, Mum ve Pervane Bir gece Mecnun'un yaktığı Bir mumun etrafında Dönüyordu Zavallı incecik bir pervane Mumsa devrilmek istiyordu Pervane yerine Mecnun'un üstüne üstüne Sevgili mum Dedi Mecnun Sevdim seni Acıdığın için pervaneye Bende önerirdim Kader izin verseydi Beni yakmanı Onun yerine Ama acele etme vakit var Sayılıdır saatler dakikalar Azrail bile senden sabırlıdır Burada sencileyin benim de işim var Ben herkes için Değişik ve ayrı dozda Soyut bir otobiyografyayım Herkesin yaşadığı bir iç tarih Hekesin yüreğinden geçen bir coğrafya Gidip gidip varacakları Fakat ulaşamayacakları Bir panorama Kaderin zaman zaman Kabaran kanlara uyguladığı Nirengi noktaları batmış Beyaz bir karanlığa batmış Mutsuzca mutlu bir topoğrafya Sonra gece bitti mum söndü Bu söyleşilerle tan atarken Pervane Mecnun'a Mecnun pervaneye döndü Sezai Karakoç[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mecnun, Mum ve Pervane
Alt