Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Maydanozu Yemeklerinize Ateşten Almadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42469" data-attributes="member: 1043"><p><strong>Maydanozu Yemeklerinize Ateşten Almadan</strong></p><p><span style="font-size: 12px">Maydanozu yemeklerinize ateşten almadan bir kaç dakika önce ilave edin.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Çünkü pişmiş maydanoz acımtırak bir tat alır ve vitamini kaybolur.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42469, member: 1043"] [B]Maydanozu Yemeklerinize Ateşten Almadan[/B] [SIZE=3]Maydanozu yemeklerinize ateşten almadan bir kaç dakika önce ilave edin. Çünkü pişmiş maydanoz acımtırak bir tat alır ve vitamini kaybolur.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Maydanozu Yemeklerinize Ateşten Almadan
Üst
Alt