Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Mantarlı Baharatlı Piliç Tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42501" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 10px">mantarlı baharatlı piliç tarifi,mantarlı baharatlı piliç yapılışı,mantarlı baharatlı piliç nasıl yapılır ,mantarlı Baharatlı Piliç yemeği.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span> <strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 kg piliç kuşbaşı (kalça)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 paket mantar (400 gram dörde bölünmüş)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 paket Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharatlı</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">2 adet kuru soğan (doğranmış)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">2 adet sivri biber (kıyılmış)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">2 yemek kaşığı ayçiçek yağı</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Yapılışı..</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1. Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi'nin fırın torbasını paketten çıkartıp içine piliç kalça kuşbaşıları koyun. </span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Üzerine Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi “Baharatlı ve Sarımsaklı”yı döküp hafifçe torbayı sallayıp karıştırın. </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Torbanın kilidini bağlayıp bir kürdan yardımıyla torbanın üzerine 2-3 adet delik açın. </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 45-55 dakika pişirin.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">2. Tavaya ayçiçek yağını koyup kızdırın. </span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Kıyılmış sivri biberleri koyup kavurun, daha sonra içine doğranmış soğanları ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">3. Soğanlar pembeleşince içine doğranmış mantarları ve kırmızı tatlı toz biberi ekleyip mantarlar bıraktıkları suyu çekene kadar kavurun.</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">4.Fırın torbasının ağzını açıp piliçleri kenarları yüksek bir servis tabağına alın. </span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Üzerine biberli soğanlı mantarları koyun. </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">En son olarak torbada kalan baharatlı ve sarımsaklı sosu piliçlerin üzerine gezdirip sıcak olarak servis edin.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Servis önerisi: Arzuya göre bu tarifi kuşbaşı tavuk göğsü veya kuşbaşı hindi ile de pişirebilirsiniz.</span> </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42501, member: 1043"] [SIZE=2]mantarlı baharatlı piliç tarifi,mantarlı baharatlı piliç yapılışı,mantarlı baharatlı piliç nasıl yapılır ,mantarlı Baharatlı Piliç yemeği. [/SIZE] [B] [SIZE=3]1 kg piliç kuşbaşı (kalça) 1 paket mantar (400 gram dörde bölünmüş) 1 paket Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharatlı 2 adet kuru soğan (doğranmış) 2 adet sivri biber (kıyılmış) 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber Yapılışı.. 1. Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi'nin fırın torbasını paketten çıkartıp içine piliç kalça kuşbaşıları koyun. [/SIZE] [SIZE=3] Üzerine Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi “Baharatlı ve Sarımsaklı”yı döküp hafifçe torbayı sallayıp karıştırın. Torbanın kilidini bağlayıp bir kürdan yardımıyla torbanın üzerine 2-3 adet delik açın. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 45-55 dakika pişirin. 2. Tavaya ayçiçek yağını koyup kızdırın. [/SIZE] [SIZE=3] Kıyılmış sivri biberleri koyup kavurun, daha sonra içine doğranmış soğanları ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun. 3. Soğanlar pembeleşince içine doğranmış mantarları ve kırmızı tatlı toz biberi ekleyip mantarlar bıraktıkları suyu çekene kadar kavurun.[/SIZE] [SIZE=3] 4.Fırın torbasının ağzını açıp piliçleri kenarları yüksek bir servis tabağına alın. [/SIZE] [SIZE=3] Üzerine biberli soğanlı mantarları koyun. En son olarak torbada kalan baharatlı ve sarımsaklı sosu piliçlerin üzerine gezdirip sıcak olarak servis edin. Servis önerisi: Arzuya göre bu tarifi kuşbaşı tavuk göğsü veya kuşbaşı hindi ile de pişirebilirsiniz.[/SIZE] [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Mantarlı Baharatlı Piliç Tarifi
Üst
Alt