Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9160" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Geniş ve derin bir tencere kullanın. Tencerenin 3/4 'ünü su ile doldurun. Makarna pişirmede en ideal oran 1 litre suya 100 gram makarna ve 10 gram tuzdur. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın. Makarnayı tencerenin içine boşaltın ve ateşin altını açın. Karıştırmak için tahta kaşık kullanmaya özen gösterin. Spaghetti için uzun saplı tahta çatal, diğer çeşitler için uzun saplı tahta kaşık kullanın. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Tencerenin kapağını kapatmadan pişirmeye devam edin. Aldente (diri) makarna pişirebilmek için Nuh'un Ankara Makarnası paketlerinin arkasında belirtilen minimum pişirme süresini aşmamaya özen gösterin. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Tencereye bir bardak soğuk su ekleyin ve makarnanızı süzün, sos ile yavaşça karıştırın. Makarnanızı sos ile karıştıracağınız kabı ısıtmanızı , sos hazırlarken zeytinyağı, arzu edilirse tereyağı kullanmanızı tavsiye ederiz. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Makarnanız ateşten indirilip süzüldükten sonra bile pişmeye devam ettiği için mümkün olduğunca kısa sürede sos ile karıştırıp servis yapın</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9160, member: 376"] [SIZE=3][COLOR=RoyalBlue]Geniş ve derin bir tencere kullanın. Tencerenin 3/4 'ünü su ile doldurun. Makarna pişirmede en ideal oran 1 litre suya 100 gram makarna ve 10 gram tuzdur. Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın. Makarnayı tencerenin içine boşaltın ve ateşin altını açın. Karıştırmak için tahta kaşık kullanmaya özen gösterin. Spaghetti için uzun saplı tahta çatal, diğer çeşitler için uzun saplı tahta kaşık kullanın. Tencerenin kapağını kapatmadan pişirmeye devam edin. Aldente (diri) makarna pişirebilmek için Nuh'un Ankara Makarnası paketlerinin arkasında belirtilen minimum pişirme süresini aşmamaya özen gösterin. Tencereye bir bardak soğuk su ekleyin ve makarnanızı süzün, sos ile yavaşça karıştırın. Makarnanızı sos ile karıştıracağınız kabı ısıtmanızı , sos hazırlarken zeytinyağı, arzu edilirse tereyağı kullanmanızı tavsiye ederiz. Makarnanız ateşten indirilip süzüldükten sonra bile pişmeye devam ettiği için mümkün olduğunca kısa sürede sos ile karıştırıp servis yapın[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Üst
Alt