Maillime Gelen Mektup...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamın Aleyküm... Nedenini bilmiyorum..ama ben arkadaşlarım arasında sevilmiyorum fazla.
bunun için ne yapabilirim. ve kötü kişilerden uzaklaşmak için ne yapmalıyım ? Teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
acaba sizce Gonul dostlarim bu kardesimize nasil yardimci olabiliriz?
Neden Sevilmiyor olabilir?ve sevilmesi icin neler yapabilir?
simdiden tessekurler..bbnn.. bhoff

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
acaba sizce gonul dostlarim bu kardesimize nasil yardimci olabiliriz?
neden sevilmiyor olabilir?ve sevilmesi icin neler yapabilir?
simdiden tessekurler..bbnn..
kardeşimizin kendisini tanımıyoruzki nasıl yardımcı olalım, buyursun gelsin buraya anlatsın derdini bizde derdine ortak olalım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardeşimizin kendisini tanımıyoruzki nasıl yardımcı olalım, buyursun gelsin buraya anlatsın derdini bizde derdine ortak olalım...
ins. ilerde gelir.. fakat simdilik boyle mailden gorustugum bir Genc kardesimizdir..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Arkadaşların arasında sevilmemenin sebeplerini araştır bence.
Davranışların sözlerin bunlarda belki birşey olabilir..
dillin sivri..aci..elin SIKI her aklina geleni soyluyor olabilirsin..
Kötü insanlardan kesinlikle uzak dur..ALLAH'IN izniyle kötülüklerden korunursun ..
herkesi degistiremezsin en iyisi kendini degistir...Sevmek..sevilmek..hep bizim elimizde..
Sevginin yapamadigini KIRGIN-lik ,KIZGIN-lik,OFKE,TARTISMA..asla beceremez...
dilline.. eline..yuregine.. ofkene.. insanligina sahip cik!
her kalp kirdigimizda.. aslinda kendi kalbimizi de kirdigimizin farkindamiyiz?
Öncelikle sizi Yüce Allah'ın sevmesi icin ugrasin,..hizmet edin.. Allah`in sevdiklerini sevip sevmediklerinden uzak durun..
sevgili Peygamber Efendimiz (s.a.v)
güzel ahlakanı örnek alın ve o mübareğin hayatını sık sık okuyun hatta okumaktan ziyade uygulamaya çalışın..
O`nun Ummetine yarasir olabilseydik sayet boyle bir sorun ile asla karsilasmazdik.. velhasili Kelam...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALLAH cc. bir kulunu sevdiği zaman, cibril'i çağırıp "ben falan kulumu seviyorum, sen de onu sev!" der...
cibril de onu sever ve sonra gökyüzünde şöyle seslenir: "Allah, falan kimseyi seviyor, siz de onu sevin!"
bundan sonra göklerdeki bütün melekler onu sever...
Sonra o kul yeryüzünde de herkes tarafından sevilip kabul görür." (müslim)

sen oyle bir kul ol ki kardeşim Allah seni sevsin, Allah ın sevip, razı olduğunu herkes sever....
Allah in sevdiği bir kul olmak istiyorsan şu ayete uy (bizlerde uyalim elbette)

De ki; 'Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki, Allah sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Hiç kuşkusuz Allah bağışlayıcı ve esirgeyicidir.' (Ali İmran 31)

"acaba muhabbet duasi ve iksirlerini mi yapsam?":imkansiz:.

Sen bilirsin kardesim ama yukarida yazdiklarimi bir oku ve uygula ins..tekrardan gorusuruz diyerek ona cevabi maillimi gonderdim..
kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hasbiyallahuvenimelveki.jpg

"Hii Merhaba içimde derin bir boşluk hissi var ve günden güne daha da artıyor bu his. Böyle yaşamak acı veriyor. Bu boşluğumu nasıl iyileştirip doldurabilirim ...?"

Kalbinden gelen sesi dinlemek, sana bir şeyin ne zaman yeterli olduğunu söyleyecek kalbin arayisi bittiginde bunu kendin bileceksin..
Kafanın söylediklerini duymakla kalbinden gelen mesajı dinlemek arasındaki farkı öğren.
Kafanın konuşması toplumun bir ürünüdür.
Kalbin konuşması sonsuzluktan HAK-tan gelir..
Gerçek Mutluluk,Allah’ı anmaksızın gerçekleşen her türlü Mutluluk geçici ve eksiktir.Kalpte öyle boşluk vardır ki, o boşluğu ancak Allah’a yönelmek doldurabilir.
Ve onda öyle bir ıssızlık vardır ki, onu ancak Allah’a iman etmenin lezzeti giderebilir .

Üst Alt