Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Mailime gelen soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 87258" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Selamun Aleyküm Rüyalar ,İnsanlar ve Deprasyon konusunda araştırırken, farklı bir boyutu daha fark ettim.</span></p><p><span style="color: Black">aslında insanlarin Rüyada gördükleri ve yüzleşemediği gerçekleri benim yazmam için Rüyalarin yorumunu soruyorlar sanki... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Rüyalar içimizdeki bir mürebbi bize sürekli uyarılar vererek, sürekli ilham vererek.. Hadis-i Şerif'te Efendimiz, 'Vahiy müessesesi kapanmıştır ama sadık salih rüyalar vardır "buyuruyor..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak ders alırsak ,alabilirsek...Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki bir davranışı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş.</span></p><p><span style="color: Black">her Rüyanin cevabida Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rüya islamın temel aldığı bir yöntem değildir.amenna!!</span></p><p><span style="color: Black">Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara! </span></p><p><span style="color: Black">Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara; Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yaşamımız da karşılaştığımız her şey İç Dünyamıza AYNALIK görevi yapmaktadır...</span></p><p><span style="color: Black">Bu Bizim kabullenemediğimiz kendimizden bile sakladığımız Hallerimizin Seyridir...</span></p><p><span style="color: Black">Bizden bizedir olan.. </span></p><p> <span style="color: Black"><strong>Rüyalar vesilesi, vasıtası ile buraya gelen kardeşlerimize Asr suresindeki gibi HAKKI salih amel ve Sabrı tavsiye ediyoruz..</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Öyle durup dururken...damdan düşer gibi..sadece Rüyayı yorumliyamiyorum..yorumda vicdan, insanlik,Kişisel gelişim,ibret,hikmet Kıssadan Hisse..Hikmetli Menkıbeler anlatiyorum.. ve her kes bu yazdiklarimdan ;kadarınca,kabınca, idraki ve aklinca..</span></p><p><span style="color: Black">Gönül sızım-in Gönül Çeşme'sinden nasibi kadari ile hissesini aliyorlar...kimisi durup,düşünüyor ..kimisi de sadece çekip gidiyorlar..</span></p><p><span style="color: Black">bende Vermezse Mabud Neylesin!!islamiforumlar.net ailesi... diyorum..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi,vicdanimi ,aklımı ve zamanimi koyarim.</span></p><p><span style="color: Black">rüyalarınızı bir menfaat karşılığı değil, sağdan soldan alıntı yaparak değil,kendi tercübelerime dayanarak ve Allah rızası için yapmaktayım...YAZANA DEĞİL YAZDIRANA BAK !! misali</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">yazdıklarımı gönül gözü ile okursaniz ;Hepsinin içinde bir yaşanmışlık ,tecrübe ,hikmet-i Sır Yaşatana, yazdırana, teşekkür, Hamd edesi geliyor insanın.okuyan okur okumayana da koca bir EyvAllah..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 87258, member: 1049"] [COLOR="Black"]Selamun Aleyküm Rüyalar ,İnsanlar ve Deprasyon konusunda araştırırken, farklı bir boyutu daha fark ettim. aslında insanlarin Rüyada gördükleri ve yüzleşemediği gerçekleri benim yazmam için Rüyalarin yorumunu soruyorlar sanki... "Rüyalar içimizdeki bir mürebbi bize sürekli uyarılar vererek, sürekli ilham vererek.. Hadis-i Şerif'te Efendimiz, 'Vahiy müessesesi kapanmıştır ama sadık salih rüyalar vardır "buyuruyor.. Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak ders alırsak ,alabilirsek...Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki bir davranışı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş. her Rüyanin cevabida Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız.. Rüya islamın temel aldığı bir yöntem değildir.amenna!! Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara! Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara; Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir.. Yaşamımız da karşılaştığımız her şey İç Dünyamıza AYNALIK görevi yapmaktadır... Bu Bizim kabullenemediğimiz kendimizden bile sakladığımız Hallerimizin Seyridir... Bizden bizedir olan.. [B]Rüyalar vesilesi, vasıtası ile buraya gelen kardeşlerimize Asr suresindeki gibi HAKKI salih amel ve Sabrı tavsiye ediyoruz..[/B] Öyle durup dururken...damdan düşer gibi..sadece Rüyayı yorumliyamiyorum..yorumda vicdan, insanlik,Kişisel gelişim,ibret,hikmet Kıssadan Hisse..Hikmetli Menkıbeler anlatiyorum.. ve her kes bu yazdiklarimdan ;kadarınca,kabınca, idraki ve aklinca.. Gönül sızım-in Gönül Çeşme'sinden nasibi kadari ile hissesini aliyorlar...kimisi durup,düşünüyor ..kimisi de sadece çekip gidiyorlar.. bende Vermezse Mabud Neylesin!!islamiforumlar.net ailesi... diyorum.. Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi,vicdanimi ,aklımı ve zamanimi koyarim. rüyalarınızı bir menfaat karşılığı değil, sağdan soldan alıntı yaparak değil,kendi tercübelerime dayanarak ve Allah rızası için yapmaktayım...YAZANA DEĞİL YAZDIRANA BAK !! misali yazdıklarımı gönül gözü ile okursaniz ;Hepsinin içinde bir yaşanmışlık ,tecrübe ,hikmet-i Sır Yaşatana, yazdırana, teşekkür, Hamd edesi geliyor insanın.okuyan okur okumayana da koca bir EyvAllah..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Mailime gelen soru
Alt