Mahkeme için dualarınıza ihtiyacım var

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşlerim kıymetli büyüklerim yaşadığım talihsiz bir olaydan sonra yeniden burada olabilmek güzel umarım herkes iyidir.

Bildiğiniz üzere boşanma davası halen devam etmekte ve yarın inşallah yarın son bir duruşma olacak umarım gerçekten son olur hayırlısıyla biter. Karşı taraftan herhangi bir talep yok ama bu mahkemede geleceği ve çocuğumu benden almak isteyeceğine dair söylentiler var. Sizlerden ricam dualarınıza ihtiyacım var çünkü kızımın yaşadıklarından sonra benden almaları demek kızımın kötülüğü demektir, yanlış bir eğitimle yetişmesi demektir. Bu yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizden Rabbim şimdiden razı olsun. Duayla kalın, Allah'a emanet olun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm es selam sevgili Tolunay kardeşim seni bir kaç gün önce merak ettim ama ulaşacak yer olmadığından gelirsin diye bekledim.Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle kardeşim unutma bu senin sınavın Haktan ve Hakikatten ayrılmadan Rızaya erenlerden olman ve feraha ermen duası ile Allah cc emanet ol.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Kardeşim hakkınızda hayırlısı Olsun inşallah.
Allah sizi bela ve musibetler den korusun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Senin niyetin hayır, inşallah akıbetin de hayır olur kardeşim..

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..
Hasbinallahi ve nimel vekil, nimel Mevla ve nimen nasir...

Her zaman okuduğun gibi; yarın da bu duaları dilinden düşürme, aklına da ümitsizlik getirme!
benim diyeceklerim bunlar...Allah yar ve yardımcın olsun..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm es selam sevgili Tolunay kardeşim seni bir kaç gün önce merak ettim ama ulaşacak yer olmadığından gelirsin diye bekledim.Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle kardeşim unutma bu senin sınavın Haktan ve Hakikatten ayrılmadan Rızaya erenlerden olman ve feraha ermen duası ile Allah cc emanet ol.

Kardeşim hakkınızda hayırlısı Olsun inşallah.
Allah sizi bela ve musibetler den korusun.

Senin niyetin hayır, inşallah akıbetin de hayır olur kardeşim..

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..
Hasbinallahi ve nimel vekil, nimel Mevla ve nimen nasir...

Her zaman okuduğun gibi; yarın da bu duaları dilinden düşürme, aklına da ümitsizlik getirme!
benim diyeceklerim bunlar...Allah yar ve yardımcın olsun..

Allah sizlerden razı olsun, onca sıkıntının arasında sizin gibi güzel insanları tanıdığım için gerçekten mutluyum. Rabbim inşallah sizlerinde gönlünden geçen hakkınızda hayırlı olan bütün dualarınızı kabul eylesin. Rabbim her daim yardımcınız olsun Allah'a emanet olun...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Amin güzel kardeşim dua en büyük silahımız...
Kim neye güveniyorsa güvensin, sen rabbine güveniyorsun ya! o sana yeter... :)
Sağlıcakla kal.....

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm yeni haber geldi avukattan boşanma davası tamamen bitmiş çocuğun velayetide bana verilmiş. Allah hepinizden tek tek razı olsun sizlerinde gönüllerinden geçen hakkınızda hayırlı olan bütün dualarınızı kabul buyursun sizleri her zaman şerlerden ve kötülüklerden korusun inşallah sizlerin bende ki hakkı emeği desteği gerçekten çok büyük hakkınızı ödeyemem, iyi ki varsınız iyi ki sizin gibi güzel insanları tanıdım hakkınızı helal edin. Bunca kötü olay yaşadıktan sonra artık tüm mahkemlerden sonra sıkıntılardan sonra şükürler olsun güzel bir haberle ferahladım sizlerin desteği ve dualarınız sayesinde öyle iyi ve güzel gönüllü insanlarsınız ki size söyleyebilecek söz bulamıyorum Allah sizlerden razı olsun hiç bir zaman yalnız bırakmadınız dualarınızı eksik etmediniz sağolun. Allah'a emanet olun...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
"Meşru olduğu halde Allahü Teala'nın en sevmediği şey talaktır..!"

Hz Muhammed (SAV)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün aleyküm yeni haber geldi avukattan boşanma davası tamamen bitmiş çocuğun velayetide bana verilmiş. Allah hepinizden tek tek razı olsun sizlerinde gönüllerinden geçen hakkınızda hayırlı olan bütün dualarınızı kabul buyursun sizleri her zaman şerlerden ve kötülüklerden korusun inşallah sizlerin bende ki hakkı emeği desteği gerçekten çok büyük hakkınızı ödeyemem, iyi ki varsınız iyi ki sizin gibi güzel insanları tanıdım hakkınızı helal edin. Bunca kötü olay yaşadıktan sonra artık tüm mahkemlerden sonra sıkıntılardan sonra şükürler olsun güzel bir haberle ferahladım sizlerin desteği ve dualarınız sayesinde öyle iyi ve güzel gönüllü insanlarsınız ki size söyleyebilecek söz bulamıyorum Allah sizlerden razı olsun hiç bir zaman yalnız bırakmadınız dualarınızı eksik etmediniz sağolun. Allah'a emanet olun...

HAYDE HAYIRLISI....Elhamdüllilah ya Hu...
duaa..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Gözün aydın. Allah c.c hayırla götürsün işini...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
HAYDE HAYIRLISI....Elhamdüllilah ya Hu...
duaa..

Allah razı olsun abla öyle Elhamdülillah şükürler olsun. Neticede bir yuva yıkıldı bende hiç istemezdim bitmesini özellikle de bu şekilde ama vardır sebebi hikmeti hayırlısı böyleymiş demek ki, Rabbimin verdiğine de aldığına da Elhamdülillah...

Gözün aydın. Allah c.c hayırla götürsün işini...

Allah razı olsun abi sağol herşey için, Rabbim cümlemizin işini hayatını hayırla götürsün inşallah cümlemizin hakkında her daim hayırlısını nasip eylesin...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Inşallah yeni hayatinizda kızınız ile huzurlu mutlu sağlıklı ve iman ile yaşarsınız .
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah kardeşim.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Söylemeyi unuttum asıl ımtihan sizin için şimdi başlıyor.
Iyi bir baba olup inşallah Evladını za hayırlı bir gelecek kurarsiniz kardeşim.
Allah yardimcimiz olsun.
Selam ve Dua ile

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör

Sübhanallah! Rabbim ne kadar büyük!
kardeşim GÖZÜNAYDIN .:tamam:.... hamdolsun dualarımızı karşılıksız koymadı, seni sıkıntından kurtardı...Ne mutlu inşallah bundan sonra daha güzel günler yaşatsın kızınla beraber ..msum..

Hasbinallahi ve nimel vekil nimel Mevla ve nimen nasir...
Sen işini Allah'a bıraktın, ALLAHI VEKİL edindin, Allah ta seni yalnız bırakır mı? GÖZÜNAYDIN olsun kardeşim...
Allah'a emanet ol...baybyy

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Inşallah yeni hayatinizda kızınız ile huzurlu mutlu sağlıklı ve iman ile yaşarsınız .
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah kardeşim.

Söylemeyi unuttum asıl ımtihan sizin için şimdi başlıyor.
Iyi bir baba olup inşallah Evladını za hayırlı bir gelecek kurarsiniz kardeşim.
Allah yardimcimiz olsun.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun kardeşim şimdiden sonra başka ne amacım olacak kardeşim bu hayattan başka ne beklentim olabilir. Kızıma hayırlı iyi bir gelecek kurabilirsem iyi güzel ahlaklı dinimizi kitabımızı layıkıyla öğretebilirsem daha ne isterim tek dileğim duam bu kardeşim. Allah cümlemizin yardımcısı olsun, Allah'a emanet ol kardeşim...

Sübhanallah! Rabbim ne kadar büyük!
kardeşim GÖZÜNAYDIN .:tamam:.... hamdolsun dualarımızı karşılıksız koymadı, seni sıkıntından kurtardı...Ne mutlu inşallah bundan sonra daha güzel günler yaşatsın kızınla beraber ..msum..

Hasbinallahi ve nimel vekil nimel Mevla ve nimen nasir...
Sen işini Allah'a bıraktın, ALLAHI VEKİL edindin, Allah ta seni yalnız bırakır mı? GÖZÜNAYDIN olsun kardeşim...
Allah'a emanet ol...baybyy

Allah razı olsun kardeşim çok şükür bitti artık, böyle olmasaydı keşke ama kader böyleymiş hakkımızda hayırlısı. İnşallah kardeşim, inşallah Rabbim cümlemize dünden daha güzel günler yaşatsın inşallah. Aynen dediğin gibi kardeşim Allah'a bıraktım şükürler olsun ve bir kere daha yalnız olmadığımı gösterdi Elhamdülillah. Tekrar Allah razı olsun kardeşim sende Allah'a emanet ol...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Gözün aydın kardeşim, geçmiş olsun bundan sonraki yaşamında C.C. yar ve yardımcın olsun.

Ayrıca şahsınıza yapılan çirkin saldırıdan dolayı geçmiş olsun. Ya verdiğiniz, ya da vereceğiniz sadaka sizi korumuş.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Gözün aydın kardeşim, geçmiş olsun bundan sonraki yaşamında C.C. yar ve yardımcın olsun.

Ayrıca şahsınıza yapılan çirkin saldırıdan dolayı geçmiş olsun. Ya verdiğiniz, ya da vereceğiniz sadaka sizi korumuş.

Allah razı olsun abi şükürler olsun, Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Bazı adaklarım ve düşüncelerim vardı abi zamanını geçirmeden yapacağım inşallah Allah'a emanet ol abi...

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah dualarinizi kabul etmiş ne mutlu size. Gözünüz aydın.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah dualarinizi kabul etmiş ne mutlu size. Gözünüz aydın.

Allah razı olsun teşekkür ederim, şükürler olsun. Rabbim inşallah cümlemizin hakkında hayırlı olan bütün dualarımızı kabul buyursun. Allah'a emanet olun...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Evlenmek cidden kolay bir hadise değil. Arıyorsunuz, buluyorsunuz, anlaşma yoluna giriyorsunuz, o süreç içerisinde yaşanan sıkıntılar, eşya alımı, ev bulunması, nişan, düğün vs. Uzun ve stresli bir yolu güzellikle tamamlıyorsunuz.
Tam huzura, güzelliğe, iyiliğe, saadete yol alırken, tekraren uzun ve stresli bir yola kapı aralıyorsunuz.
O stresli yolun birisi bizleri "nikah"a götürürken diğeri ise "talak"a götürmektedir.
Kolay değil cidden. Ama benim de "Herkese kolaylıklar dilerim" duasından başka da tutunacağım bir kuvvet yoktur.
Evlilikler olsun ve her daim hep evlilikler olsun. Dua ile.

Üst Alt