Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Madımaklı kuzu sarma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10378" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>Malzemeler:,</strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>250 gram kemikli kuzu sırtı</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>içi için: 4 çorba kaşığı konserve madımak</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>1 adet kuru soğan</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>2 adet közlenmiş kırmızı biber</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>tuz, taze baharat</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>kuskus pilavı için: 1 çay bardağı kuskus makarna</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>3 adet kurutulmuş domates, közlenmiş kırmızı biber</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>2 çorba kaşığı tereyağı, 3 diş sarımsak</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, beyaz toz biber</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>garnitür için: bir miktar tozşeker, 3 adet siyah üzüm</strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>Hazırlanışı: </strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>Kuzu sırtı rulo yapılacak şekilde açılır. Et döveceği ile iyice inceltilir. İnce doğranmış soğanlar sıvıyağda sotelenir. Soğanlar kavrulduktan sonra madımak ilave edilerek kavurmaya devam edilir. kavurma işlemi tamamlandıktan sonra soğutulur ve rendelenmiş kaşar peyniri ile küp şeklinde doğranmış közlenmiş biber ilave edilir. Hazırlanan iç etin üzerine yayılır, üzerine taze baharatlar serpiştirilerek rulo haline getirilir. Açılmaması için kürdan yardımı ile tutturulur. 160 derecelik fırında yaklaşık 15-18 dakika pişirilir. Kuskus pilavı için önce makarna haşlar gibi kuskus haşlanır ve süzülür. Küp şeklinde doğranmış közlenmiş biber ve kuru domates sotelendikten sonra kuskus ilave edilir. son olarak tereyağı ve rendelenmiş kaşar peyniri koyulduktan sonra tuz, biber ve baharatlarla tatlandırılır. Fırından çıkarılan et dilimlenerek servis tabağına alınır. Kuskus pilavı ile servis edilir. Dilerseniz yanında siyah üzümleri kremalize ederek servis edebilirsiniz</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10378, member: 376"] [SIZE=3][COLOR=Green][B]Malzemeler:, 250 gram kemikli kuzu sırtı içi için: 4 çorba kaşığı konserve madımak 1 adet kuru soğan 2 adet közlenmiş kırmızı biber tuz, taze baharat kuskus pilavı için: 1 çay bardağı kuskus makarna 3 adet kurutulmuş domates, közlenmiş kırmızı biber 2 çorba kaşığı tereyağı, 3 diş sarımsak rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, beyaz toz biber garnitür için: bir miktar tozşeker, 3 adet siyah üzüm Hazırlanışı: Kuzu sırtı rulo yapılacak şekilde açılır. Et döveceği ile iyice inceltilir. İnce doğranmış soğanlar sıvıyağda sotelenir. Soğanlar kavrulduktan sonra madımak ilave edilerek kavurmaya devam edilir. kavurma işlemi tamamlandıktan sonra soğutulur ve rendelenmiş kaşar peyniri ile küp şeklinde doğranmış közlenmiş biber ilave edilir. Hazırlanan iç etin üzerine yayılır, üzerine taze baharatlar serpiştirilerek rulo haline getirilir. Açılmaması için kürdan yardımı ile tutturulur. 160 derecelik fırında yaklaşık 15-18 dakika pişirilir. Kuskus pilavı için önce makarna haşlar gibi kuskus haşlanır ve süzülür. Küp şeklinde doğranmış közlenmiş biber ve kuru domates sotelendikten sonra kuskus ilave edilir. son olarak tereyağı ve rendelenmiş kaşar peyniri koyulduktan sonra tuz, biber ve baharatlarla tatlandırılır. Fırından çıkarılan et dilimlenerek servis tabağına alınır. Kuskus pilavı ile servis edilir. Dilerseniz yanında siyah üzümleri kremalize ederek servis edebilirsiniz[/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Madımaklı kuzu sarma
Üst
Alt