Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Leyl-i Lemi-Kahraman Araz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="turangida" data-source="post: 17865" data-attributes="member: 1072"><p><span style="color: purple">Bu yitik kelimeler mevsiminde en çok yalnızlıgım tekerrür ediyor</span></p><p><span style="color: purple">Ve münevvereden yüreğime düşüyor nisan yağmurları hadra hadra</span></p><p><span style="color: purple">Kekeme bırakılmıs kelamların ana dil’i gibi suretim</span></p><p><span style="color: purple">Şimdi Ayrı Yönlere Akan İki Nehrin Kavusması Gibi Milyonda Bir Ölesim Var.</span></p><p><span style="color: purple">Mahzûn’luk vaktidir Diye En Mücrim Ezgileri Gelin Edesim Var Kendime .</span></p><p><span style="color: purple">şerhâ , şerhâ yarılasım ,</span></p><p><span style="color: purple">ve En Sadık Dua İle Ellerinden Yüreğine Emanet Edilesim Var.</span></p><p><span style="color: purple">Tekbir veren imamın arkasından Kıyama Duran âh’ımın Kalbine Yelken Açarken melek sûretiyle Hüznüm,</span></p><p><span style="color: purple">bir hicret Deryasıyla ağıtlar yakan kölelere Satasım Var Akreple Yelkovanı ..</span></p><p><span style="color: purple">AŞK Hasatiyle beni tercüme eden bir yürekte demlenirken kalbim</span></p><p><span style="color: purple">Yakub’un Sabrına Züleyha Kelamları Döküp Yusuf’u İfşa Edesim Var. Ah Yâr ..</span></p><p><span style="color: purple">Kıblesi Tavaf Edilen AŞK’ları Yad Ederken Ben</span></p><p><span style="color: purple">Marazi Sözleri Mahkum Eder Güncem ve Şah Damarımdan Tutar Meryem …</span></p><p><span style="color: purple">Ey İkbalimin Ebedine saklı Yazgım</span></p><p><span style="color: purple">Ben Bir Sana Aldandım. Bir Sana Yandım</span></p><p><span style="color: purple">Bu tekrarı yasaklanmıs aşk’ları bir senle yakın ettim kendime</span></p><p><span style="color: purple">ruzi Ezel’den halvetime mana ettiğim</span></p><p><span style="color: purple">Şimdi Çorak Bir Mevsimde, Buldukca Aklımı Üşüyen Yanımla Caddeler Boyu Susasım var</span></p><p><span style="color: purple">Bir tutam Rest Cekip Hayata Pervasızca Gözlerinin amalığına kanayasım,</span></p><p><span style="color: purple">Ömrüme serpiştirdiğim yüreğine minareler misali düşesim var.</span></p><p><span style="color: purple">Ferisiler Çamur atarken Gönlüme Ve Kabiller Ezerken Başımı</span></p><p><span style="color: purple">Dilim Direnişin Ezgilerini Söyler Gözlerinde.</span></p><p><span style="color: purple">Ey Benim Sebebi Medden Giryan Oldugum Hemzem ..</span></p><p><span style="color: purple">Ey Benim Feryad-ü Figan Vaktim.</span></p><p><span style="color: purple">Ey Benim AŞK’ın Yürür Vaziyetteki Secde Halim.</span></p><p><span style="color: purple">Eğri Sütunlardan Cümle Alame İklab eylediğim .</span></p><p><span style="color: purple">Bilmez misin Görmez misin Halimi ..</span></p><p><span style="color: purple">Kelamı Hadrımı Kıyamete Bürüyenim.</span></p><p><span style="color: purple">Rahman Aşkına</span></p><p><span style="color: purple">Kuran Aşkına</span></p><p><span style="color: purple">Muhammed Mustafa Aşkına Duy Beni..</span></p><p><span style="color: purple">Mekki Sure Gibi Yeminlerdeyim İnan..</span></p><p><span style="color: purple">Tefsiri Muhkem Edilenim.</span></p><p><span style="color: purple">Yar’im, Yar bildiğim</span></p><p><span style="color: purple">Beşeri Alemlerden Yüreğime Naşkşeylediğim </span></p><p><span style="color: purple">Ey Leyl-i Lem- Ey Katre-i Dem.</span></p><p><span style="color: purple">Söyle Şimdi Hangi Narın Firkatı Yakacak Bu Sineyi Sensiz.</span></p><p><span style="color: purple">Hangi Kuyuya Yusuf Olacak Gönlüm ki züleyha Karsılıksız sevecek Beni</span></p><p><span style="color: purple">Kim İbrahim Diye Yakacak Sinemi.</span></p><p><span style="color: purple">Kim Beni Sen Gibi Hasretinde Yollara Davud edecek ..</span></p><p><span style="color: purple">Ah yar İşte Bu Yüzden Ben Yine Bi’lâl Hükmünde,Bu Sefer Ben Değil, Minareler Benim Üstümde</span></p><p><span style="color: purple">Haydi Al kuşak Takıp Gel Hüznünle Geceme, Yüz Görümlüğün Ömrümdür,</span></p><p><span style="color: purple">Tak Beni Boynuna Yar, Rahman ve Rahim Olan ALLAH’ın Aşkıyla …</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turangida, post: 17865, member: 1072"] [COLOR=purple]Bu yitik kelimeler mevsiminde en çok yalnızlıgım tekerrür ediyor Ve münevvereden yüreğime düşüyor nisan yağmurları hadra hadra Kekeme bırakılmıs kelamların ana dil’i gibi suretim Şimdi Ayrı Yönlere Akan İki Nehrin Kavusması Gibi Milyonda Bir Ölesim Var. Mahzûn’luk vaktidir Diye En Mücrim Ezgileri Gelin Edesim Var Kendime . şerhâ , şerhâ yarılasım , ve En Sadık Dua İle Ellerinden Yüreğine Emanet Edilesim Var. Tekbir veren imamın arkasından Kıyama Duran âh’ımın Kalbine Yelken Açarken melek sûretiyle Hüznüm,[/COLOR] [COLOR=purple]bir hicret Deryasıyla ağıtlar yakan kölelere Satasım Var Akreple Yelkovanı .. AŞK Hasatiyle beni tercüme eden bir yürekte demlenirken kalbim Yakub’un Sabrına Züleyha Kelamları Döküp Yusuf’u İfşa Edesim Var. Ah Yâr .. Kıblesi Tavaf Edilen AŞK’ları Yad Ederken Ben Marazi Sözleri Mahkum Eder Güncem ve Şah Damarımdan Tutar Meryem …[/COLOR] [COLOR=purple]Ey İkbalimin Ebedine saklı Yazgım Ben Bir Sana Aldandım. Bir Sana Yandım Bu tekrarı yasaklanmıs aşk’ları bir senle yakın ettim kendime ruzi Ezel’den halvetime mana ettiğim Şimdi Çorak Bir Mevsimde, Buldukca Aklımı Üşüyen Yanımla Caddeler Boyu Susasım var Bir tutam Rest Cekip Hayata Pervasızca Gözlerinin amalığına kanayasım, Ömrüme serpiştirdiğim yüreğine minareler misali düşesim var. Ferisiler Çamur atarken Gönlüme Ve Kabiller Ezerken Başımı Dilim Direnişin Ezgilerini Söyler Gözlerinde.[/COLOR] [COLOR=purple]Ey Benim Sebebi Medden Giryan Oldugum Hemzem .. Ey Benim Feryad-ü Figan Vaktim. Ey Benim AŞK’ın Yürür Vaziyetteki Secde Halim. Eğri Sütunlardan Cümle Alame İklab eylediğim . Bilmez misin Görmez misin Halimi .. Kelamı Hadrımı Kıyamete Bürüyenim. Rahman Aşkına Kuran Aşkına Muhammed Mustafa Aşkına Duy Beni.. Mekki Sure Gibi Yeminlerdeyim İnan..[/COLOR] [COLOR=purple]Tefsiri Muhkem Edilenim. Yar’im, Yar bildiğim Beşeri Alemlerden Yüreğime Naşkşeylediğim [/COLOR] [COLOR=purple]Ey Leyl-i Lem- Ey Katre-i Dem.[/COLOR] [COLOR=purple]Söyle Şimdi Hangi Narın Firkatı Yakacak Bu Sineyi Sensiz. Hangi Kuyuya Yusuf Olacak Gönlüm ki züleyha Karsılıksız sevecek Beni Kim İbrahim Diye Yakacak Sinemi. Kim Beni Sen Gibi Hasretinde Yollara Davud edecek .. Ah yar İşte Bu Yüzden Ben Yine Bi’lâl Hükmünde,Bu Sefer Ben Değil, Minareler Benim Üstümde Haydi Al kuşak Takıp Gel Hüznünle Geceme, Yüz Görümlüğün Ömrümdür, Tak Beni Boynuna Yar, Rahman ve Rahim Olan ALLAH’ın Aşkıyla …[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Leyl-i Lemi-Kahraman Araz
Alt