Kuzu Kavurması

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
9,111
Tepkime puanı
81
kavurma5552.jpg


Malzemeler:
1 kg. kuşbaşı kuzu eti (orta yağlı)
1 su bardağı su
Yarım çorba kaşığı tuz
125 gr. margarin

Hazırlanışı:
1kg. kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştırın.
Eti kavuracağınız tencereye 125 gr. margarini alın.
Tuzladığınız eti tencereye ilave edin.
Sonra 1 su bardağı suyu ekleyin.
Tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte eti pişirmeye bırakın.
Etler, suyunu çekip, kızarıncaya kadar pişirin.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapın.
 
Üst Alt