Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Kuzu Eti Kavurmasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 33839" data-attributes="member: 3"><p><strong>Et sağlık açısından sofralarımızdan eksik etmememiz gıdalardan birisi bana göre ve de çok lezzetli. Sıradaki etli tarifim de sürekli hazırladığım lezzetlerden biri… </strong></p><p><strong>Kuzu etinin soğan ve baharat aromasıyla lezzetine lezzet kattığım bu tarifi, kokusu yüzünden kuzu eti sevmeyenlerin bile beğeneceğine inanıyorum.</strong></p><p></p><p><em><strong>Malzemeler</strong></em></p><p>• 1 kuru soğan</p><p>• 600 gr kuşbaşı kuzu eti</p><p>• 1 çay bardağı ayçiçeği yağı</p><p>• 2 adet yeşil biber</p><p>• 2 adet taze soğan</p><p>• Tuz</p><p>• Karabiber</p><p></p><p><em><strong>Yapılışı</strong></em></p><p>1. Soğanı soyup küp şeklinde doğrayın.</p><p>2. Ayçiçeği yağını bir tenecereye alın.</p><p>3. Doğardağınız soğan ve etleri bu yağda kavurun.</p><p>4. Taze soğan ve biberleri küçük küçük doğrayıp tencereye ilave edin.</p><p>5. Tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin.</p><p>6. Sıcak olarak sevis edin.</p><p> </p><p><strong>Afiyet olsun.</strong></p><p></p><p><em><strong>Notlar:</strong></em></p><p>• Dilerseniz damak zevkinize uygun baharatları ekleyebilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 33839, member: 3"] [B]Et sağlık açısından sofralarımızdan eksik etmememiz gıdalardan birisi bana göre ve de çok lezzetli. Sıradaki etli tarifim de sürekli hazırladığım lezzetlerden biri… Kuzu etinin soğan ve baharat aromasıyla lezzetine lezzet kattığım bu tarifi, kokusu yüzünden kuzu eti sevmeyenlerin bile beğeneceğine inanıyorum.[/B] [I][B]Malzemeler[/B][/I] • 1 kuru soğan • 600 gr kuşbaşı kuzu eti • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı • 2 adet yeşil biber • 2 adet taze soğan • Tuz • Karabiber [I][B]Yapılışı[/B][/I] 1. Soğanı soyup küp şeklinde doğrayın. 2. Ayçiçeği yağını bir tenecereye alın. 3. Doğardağınız soğan ve etleri bu yağda kavurun. 4. Taze soğan ve biberleri küçük küçük doğrayıp tencereye ilave edin. 5. Tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. 6. Sıcak olarak sevis edin. [B]Afiyet olsun.[/B] [I][B]Notlar:[/B][/I] • Dilerseniz damak zevkinize uygun baharatları ekleyebilirsiniz. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Kuzu Eti Kavurmasi
Üst
Alt