Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kurtar Bizi bu Karanliktan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 99827" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ben,biraz deli biraz da veliyim</span></p><p><span style="color: Black">bazen Havamdan geçilmez bazen,Bazen de oldukça mütevazi ve bazende hassas duygusal bazende gamsız bazende dengesiz biriyim...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sabırlıyımdır aslında,ama sabrımın taştığı zamanlarda da zayıf cüsseme rağmen hadlerini bildiririm!</span></p><p><span style="color: Black">insan zayıf noktasindan imtihan edilir bunu bilirim..</span></p><p><span style="color: Black">Kızdığım zaman ya Sabır çekip,yada Allaha Sığınmalıyım..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Dokunduğum her yürekte kalıcı bir iz bırakırım.Bu izin niteliği, dokunduğum yüreğe göre değişir.</span></p><p><span style="color: Black">Tuttuğum bir eli kolay kolay bırakmam.Ama bırakmak isteyenin elinden de zorla tutmam.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Severim insanları, yardım ederim,ama nankörlere, sel olsam damla vermem</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim.. Kurtar bizi bu gaflet denizinden ,kin , inat ,gurur ve öfkeden amin.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 99827, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ben,biraz deli biraz da veliyim bazen Havamdan geçilmez bazen,Bazen de oldukça mütevazi ve bazende hassas duygusal bazende gamsız bazende dengesiz biriyim... Sabırlıyımdır aslında,ama sabrımın taştığı zamanlarda da zayıf cüsseme rağmen hadlerini bildiririm! insan zayıf noktasindan imtihan edilir bunu bilirim.. Kızdığım zaman ya Sabır çekip,yada Allaha Sığınmalıyım.. Dokunduğum her yürekte kalıcı bir iz bırakırım.Bu izin niteliği, dokunduğum yüreğe göre değişir. Tuttuğum bir eli kolay kolay bırakmam.Ama bırakmak isteyenin elinden de zorla tutmam. Severim insanları, yardım ederim,ama nankörlere, sel olsam damla vermem Rabbim.. Kurtar bizi bu gaflet denizinden ,kin , inat ,gurur ve öfkeden amin.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kurtar Bizi bu Karanliktan
Alt