Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
kurşun dökmenin dinimizde yeri varmıdır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 65321" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Allah RAZI olsun Per-Han kardesim..gönül dostlugu cok buyuk bir makam dir..birbirimizi dualarda unutmiyalim..ins.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Günah: Allah'ın uygun görmediği davranışlarda bulunmak haramlara bulaşmak...</span></p><p><span style="color: Black">artik Günah oldugunu bildiginize gore uzak durun ve bilmeden de yapmis olsanizda guzel ,samimi bir tevbe edin kardesim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">aslinda sizin benim, bizlerin basina gelenler vicdandan, merhametten degil!!hemen sinirlenip, parlamaktan..KIZDIGIMIZDA seytanin elinde oyuncak olmaktan gelmektedir..</span></p><p> <span style="color: Black">Kizginlik, öfke aninda SABIR, adalet ve merhamet ne kadar da guzeldir.. aslinda sadece guzel degil bizi ileride vicdan azabi cekmekten, kul HAKKINA girmekten. zalimlerden olmamizdan da korur...</span></p><p><span style="color: Black">insanda HAKKI ile Allah korkusu olsa zaten bizler en KIZDIGIMIZ anda bile yinede dogru olani yapar!!Nefsimize esir olmazdik...</span></p><p><span style="color: Black">Oglunuzun hastaligina cook uzuldum..ins. Rabbim acil sifalar veririr.. ama beterin Betteri var bunu da unutmayin..</span></p><p><span style="color: Black">kadere taş atmayin kardesim!!Kadere attiginiz taş Size daha siddeti ile gelir ve yureginizi parcalar...</span></p><p><span style="color: Black">Hepimiz kaderimizi yasiyor cesitli bela ve zorluklar ile imtihandan geciyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">Peki Sizce Kadere Taş Atmak mi yoksa Sabretmek mi daha kolay ve kazancli..</span></p><p><span style="color: Black">Gecmiste Bir adem KIZI iki evladini bir anda Trafik kazasinda kaybedince Kendini HAK yoluna veri.. yetim cocuklara Sahiplenmeye onlara annelik yapmaya baslamisti..</span></p><p> <span style="color: Black">ote yandan evladini kaybeden bir baska anne evlad acisina dayanamayip intihar etmisti..</span></p><p><span style="color: Black">Simdi evladi sabi oldugu icin cennete girerken anne kendi canina kiydigi Katil oldugu icin Kabir azabindan ceheneme kadar hep azap gorecek ve evladindan orda da Ayri kalacak ..</span></p><p> <span style="color: Black">soyleyin bana peki evladinin acisina dayanamayip Akil ve ruh hastahanesine yatan o zavalli miskin insan.. ne yapti ne yapti ise sadece kendine zarar verdi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">hatirliyormusunuz bir YAZI yazmistiniz .."hep şükrediyorum ama sabır edemiyorum "</span></p><p><span style="color: Black">insanlar Sabri ile imtihan edildiginde Allah sahidim dir kardesim.. bunu defalarca yasadim ve sahit oldum..</span></p><p><span style="color: Black">Sabir edemeyip kadere taş atanlar hep daha cetin bir imtihan ile karsilastilar..</span></p><p><span style="color: Black">cunku hani bir sinava gireriz dustugumuzde tekrar imtihana girmek zorunda oluruz misali...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Dünya imtihan yeridir. İmtihan deyince hastalık fakirlik ölüm gibi acı şeyler akla gelir.</span></p><p><span style="color: Black">Fakat imtihan sadece bunlar değildir. İnsan sıhhat zenginlik ve rahatlık ile de imtihan edilir.</span></p><p><span style="color: Black">Hayır ya da ser her şeyin içinde imtihan vardır.</span></p><p><span style="color: Black">İnsanin dünya hayatında yasadığı bütük imtihanlarin icinde aslinda Yüce ALLAHa kulluk ,teslimiyet ve dostlugu ile imtihanda dir...</span></p><p><span style="color: Black">Kardesim Sabır ve şükür, imanın iki yarısıdır..biri var biri yoksa..O zaman Allah cc. bizlere hidayet versin HAKKI ile iman nimetini kalbimize yerlestirsin..amin..</span></p><p><span style="color: Black">Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. oglunuzun o hastaligi karaciğerinde kist olmasi bu cocuklarda da var..ins.</span></p><p><span style="color: Black">gecici ve bir ufacik ameliyat ile eski sagligina kavusabilir.. Duamiz Sizlerle...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 65321, member: 1049"] [COLOR="Black"]Allah RAZI olsun Per-Han kardesim..gönül dostlugu cok buyuk bir makam dir..birbirimizi dualarda unutmiyalim..ins. Günah: Allah'ın uygun görmediği davranışlarda bulunmak haramlara bulaşmak... artik Günah oldugunu bildiginize gore uzak durun ve bilmeden de yapmis olsanizda guzel ,samimi bir tevbe edin kardesim.. aslinda sizin benim, bizlerin basina gelenler vicdandan, merhametten degil!!hemen sinirlenip, parlamaktan..KIZDIGIMIZDA seytanin elinde oyuncak olmaktan gelmektedir.. Kizginlik, öfke aninda SABIR, adalet ve merhamet ne kadar da guzeldir.. aslinda sadece guzel degil bizi ileride vicdan azabi cekmekten, kul HAKKINA girmekten. zalimlerden olmamizdan da korur... insanda HAKKI ile Allah korkusu olsa zaten bizler en KIZDIGIMIZ anda bile yinede dogru olani yapar!!Nefsimize esir olmazdik... Oglunuzun hastaligina cook uzuldum..ins. Rabbim acil sifalar veririr.. ama beterin Betteri var bunu da unutmayin.. kadere taş atmayin kardesim!!Kadere attiginiz taş Size daha siddeti ile gelir ve yureginizi parcalar... Hepimiz kaderimizi yasiyor cesitli bela ve zorluklar ile imtihandan geciyoruz.. Peki Sizce Kadere Taş Atmak mi yoksa Sabretmek mi daha kolay ve kazancli.. Gecmiste Bir adem KIZI iki evladini bir anda Trafik kazasinda kaybedince Kendini HAK yoluna veri.. yetim cocuklara Sahiplenmeye onlara annelik yapmaya baslamisti.. ote yandan evladini kaybeden bir baska anne evlad acisina dayanamayip intihar etmisti.. Simdi evladi sabi oldugu icin cennete girerken anne kendi canina kiydigi Katil oldugu icin Kabir azabindan ceheneme kadar hep azap gorecek ve evladindan orda da Ayri kalacak .. soyleyin bana peki evladinin acisina dayanamayip Akil ve ruh hastahanesine yatan o zavalli miskin insan.. ne yapti ne yapti ise sadece kendine zarar verdi... hatirliyormusunuz bir YAZI yazmistiniz .."hep şükrediyorum ama sabır edemiyorum " insanlar Sabri ile imtihan edildiginde Allah sahidim dir kardesim.. bunu defalarca yasadim ve sahit oldum.. Sabir edemeyip kadere taş atanlar hep daha cetin bir imtihan ile karsilastilar.. cunku hani bir sinava gireriz dustugumuzde tekrar imtihana girmek zorunda oluruz misali... Dünya imtihan yeridir. İmtihan deyince hastalık fakirlik ölüm gibi acı şeyler akla gelir. Fakat imtihan sadece bunlar değildir. İnsan sıhhat zenginlik ve rahatlık ile de imtihan edilir. Hayır ya da ser her şeyin içinde imtihan vardır. İnsanin dünya hayatında yasadığı bütük imtihanlarin icinde aslinda Yüce ALLAHa kulluk ,teslimiyet ve dostlugu ile imtihanda dir... Kardesim Sabır ve şükür, imanın iki yarısıdır..biri var biri yoksa..O zaman Allah cc. bizlere hidayet versin HAKKI ile iman nimetini kalbimize yerlestirsin..amin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. oglunuzun o hastaligi karaciğerinde kist olmasi bu cocuklarda da var..ins. gecici ve bir ufacik ameliyat ile eski sagligina kavusabilir.. Duamiz Sizlerle... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
kurşun dökmenin dinimizde yeri varmıdır
Alt