Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
kurşun dökmenin dinimizde yeri varmıdır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Perihan0" data-source="post: 65292" data-attributes="member: 3838"><p><strong>tüm samimiyetimle teşekkür ederim</strong></p><p></p><p>Sevgili gönül dostum, arkadaşım selamün aleyküm beni gayet net aydınlattınız, etrafıma eşe dosta sordum en emin cevabı sizden aldım. Bilmiyorsan bir bilene sor demişler iyi ki size sormuşum acaba daha önceden yaptığım kurşun dökmek günah oldumu, tövbe etmelimiyim. Bu gece sizinle biraz dertleşmek, birazda kendimden bahsetmek istiyorum. Ben adanalıyım, 40 yaşındayım 3 tane çocuğum var 18 yıldır istanbuldayım yapayalnız. Bir Allah, birde ailem hemen ağlarım zır zır, hemen sinirlenirim, hemen pişman olurum, hemen affederim. Merhametim, vicdanım yüzünden başıma gelmeyen kalmadı eşim kendinden çok başkalarını düşünüyorsun diye kızar bana kimsenin kötü olduğunu istemem herkese hayırlı olsun, geçmiş olsun, gözün aydın diyen ilk benim. Bu günlerde başım darda biliyorsunuz eşim işsiz tedirgin bir haldeyim fakat hep dua ediyorum hayırda, şerde Allahtan biliyorum. Ben bir imtihandan geçiyorum farkındayım şimdi de oğlumun hasta olduğunu öğrendim. 14 yaşında karaciğerinde kist varmış tek tedavi ameliyatmış biraz isyan ettim Allah affetsin beni zordayım, dardayım. Allahım diye ağladım şaşırdım rabbim çıkar yol göster diye çok ağladım hani bana bir teselli verecek allahın kulu tek kızımla konuşuyorum, dertleşiyorum. Lise öğrencisi yavrum beni teselli ediyor, birde sizi buldum işte. Allah razı olsun tüm samimiyetimle teşekkür ederim, sizden cevap gelince çok seviniyorum, çocuklarım anne iyi arkadaş oldunuz bakıyorum bugün yazmıyormusun diyorlar, hadi iyisin cevap gelmiş diyorlar. Allah gönlünüze göre versin, işiniz rast gelsin sizin tavsiyelerinizi bekliyorum, evvel Allah sonra sizin yol gösterici nasihatlerinizi bekliyorum, gönül dolusu sevgiler iyi geceler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Perihan0, post: 65292, member: 3838"] [b]tüm samimiyetimle teşekkür ederim[/b] Sevgili gönül dostum, arkadaşım selamün aleyküm beni gayet net aydınlattınız, etrafıma eşe dosta sordum en emin cevabı sizden aldım. Bilmiyorsan bir bilene sor demişler iyi ki size sormuşum acaba daha önceden yaptığım kurşun dökmek günah oldumu, tövbe etmelimiyim. Bu gece sizinle biraz dertleşmek, birazda kendimden bahsetmek istiyorum. Ben adanalıyım, 40 yaşındayım 3 tane çocuğum var 18 yıldır istanbuldayım yapayalnız. Bir Allah, birde ailem hemen ağlarım zır zır, hemen sinirlenirim, hemen pişman olurum, hemen affederim. Merhametim, vicdanım yüzünden başıma gelmeyen kalmadı eşim kendinden çok başkalarını düşünüyorsun diye kızar bana kimsenin kötü olduğunu istemem herkese hayırlı olsun, geçmiş olsun, gözün aydın diyen ilk benim. Bu günlerde başım darda biliyorsunuz eşim işsiz tedirgin bir haldeyim fakat hep dua ediyorum hayırda, şerde Allahtan biliyorum. Ben bir imtihandan geçiyorum farkındayım şimdi de oğlumun hasta olduğunu öğrendim. 14 yaşında karaciğerinde kist varmış tek tedavi ameliyatmış biraz isyan ettim Allah affetsin beni zordayım, dardayım. Allahım diye ağladım şaşırdım rabbim çıkar yol göster diye çok ağladım hani bana bir teselli verecek allahın kulu tek kızımla konuşuyorum, dertleşiyorum. Lise öğrencisi yavrum beni teselli ediyor, birde sizi buldum işte. Allah razı olsun tüm samimiyetimle teşekkür ederim, sizden cevap gelince çok seviniyorum, çocuklarım anne iyi arkadaş oldunuz bakıyorum bugün yazmıyormusun diyorlar, hadi iyisin cevap gelmiş diyorlar. Allah gönlünüze göre versin, işiniz rast gelsin sizin tavsiyelerinizi bekliyorum, evvel Allah sonra sizin yol gösterici nasihatlerinizi bekliyorum, gönül dolusu sevgiler iyi geceler. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
kurşun dökmenin dinimizde yeri varmıdır
Alt