Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
İlk Yardım
Kulağa Yabancı Madde Kaçması Karşı İlk Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 6571" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: Blue"><strong>Eğer yabancı bir madde kulağa kaçarsa ağrı ve işitme kaybı durumu ortaya çıkabilir. Çoğu durumda kişi kulağına birşey kaçtığını anlayabilir; fakat bazen ufak çocuklar bu durumun farkında olmayabilir.</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Eğer kulağınıza yabancı bir madde kaçması halinde yapmanız gerekenler;</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>1-Kulağınızdaki yabancı maddeyi kulak temizleme çubuğu ile çıkarmaya çalışmayın. Bu durum yabancı maddenin daha derine kaçmasına neden olabilir ve kulağınıza daha fazla zarar gelebilir.</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>2-Eğer mümkün ise yabancı maddeyi bir cımbız yardımı ile çıkarmaya çalışın.</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>3-Kafanızı yana doğru çevirerek yer çekiminin de yardımı ile yabancı maddeyi çıkarmaya çalışın.</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>4-Eğer kulağınıza bir böcek kaçtıysa kulağınıza yağ sürerek böceği çıkarmaya çalışın.</strong></span></p><p> <span style="color: Blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Eğer bu yöntemler işe yaramazsa ve kulakta ağrı ve işitme kaybı oluşuyorsa mutlaka bir doktora danışarak yardım isteyiniz</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 6571, member: 376"] [COLOR=Blue][B]Eğer yabancı bir madde kulağa kaçarsa ağrı ve işitme kaybı durumu ortaya çıkabilir. Çoğu durumda kişi kulağına birşey kaçtığını anlayabilir; fakat bazen ufak çocuklar bu durumun farkında olmayabilir. Eğer kulağınıza yabancı bir madde kaçması halinde yapmanız gerekenler; 1-Kulağınızdaki yabancı maddeyi kulak temizleme çubuğu ile çıkarmaya çalışmayın. Bu durum yabancı maddenin daha derine kaçmasına neden olabilir ve kulağınıza daha fazla zarar gelebilir. 2-Eğer mümkün ise yabancı maddeyi bir cımbız yardımı ile çıkarmaya çalışın. 3-Kafanızı yana doğru çevirerek yer çekiminin de yardımı ile yabancı maddeyi çıkarmaya çalışın. 4-Eğer kulağınıza bir böcek kaçtıysa kulağınıza yağ sürerek böceği çıkarmaya çalışın. Eğer bu yöntemler işe yaramazsa ve kulakta ağrı ve işitme kaybı oluşuyorsa mutlaka bir doktora danışarak yardım isteyiniz[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
İlk Yardım
Kulağa Yabancı Madde Kaçması Karşı İlk Yardım
Alt