Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Kula Kulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 51146" data-attributes="member: 2035"><p>Işte ben o köle ruhlu kimselerin hakikatına allahu alemde hitap eden hz muhammedin bir sözünü bu noktada yazmak gerektiğini düşünüyorum. Sevgili peygamberimiz ins, cin vede melekütül alemine şöyle hitap etmiştir. Ben kimin mevlası isem ali de onun mevlasıdır. Arapçada mevla köle anlamındadır. şimdi mülkün sahibi olan hz allahtır. Onun izni olmadan bir yaprak dahi kıpırdayamaz . Kaderler onun kaleminde nütfe olup suret giyerler . Ve o suretlere hidayet edici yanlız allahtır. Onun maksudu ne ise o hakikat zuhur eder. Dilerse hayat biter. Dilerse alimden zalim çıkarır. Onun iradesine kendi nefislerindeki doğrularıyla hüküm kılmaya çalışanlar bilsinlerki allah sinelerin özünü bilendir. Toprak , ve su bir dengedir. Tıpkı ademle havva gibi. Her şey yerli yerindedir . öyle olmasa idi hz muhammedden kuran zuhur etmezdi. Mevla neylerse güzel eyler kusur aramaya bakmaktansa kusurları örtmek daha hayırlıdır. Sen kullara hakaret edeceğine . Hataları örtki allahta senin hatalarını örtsün abin bedir muhammed ali gözlerinden öperim allaha emanet ol.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 51146, member: 2035"] Işte ben o köle ruhlu kimselerin hakikatına allahu alemde hitap eden hz muhammedin bir sözünü bu noktada yazmak gerektiğini düşünüyorum. Sevgili peygamberimiz ins, cin vede melekütül alemine şöyle hitap etmiştir. Ben kimin mevlası isem ali de onun mevlasıdır. Arapçada mevla köle anlamındadır. şimdi mülkün sahibi olan hz allahtır. Onun izni olmadan bir yaprak dahi kıpırdayamaz . Kaderler onun kaleminde nütfe olup suret giyerler . Ve o suretlere hidayet edici yanlız allahtır. Onun maksudu ne ise o hakikat zuhur eder. Dilerse hayat biter. Dilerse alimden zalim çıkarır. Onun iradesine kendi nefislerindeki doğrularıyla hüküm kılmaya çalışanlar bilsinlerki allah sinelerin özünü bilendir. Toprak , ve su bir dengedir. Tıpkı ademle havva gibi. Her şey yerli yerindedir . öyle olmasa idi hz muhammedden kuran zuhur etmezdi. Mevla neylerse güzel eyler kusur aramaya bakmaktansa kusurları örtmek daha hayırlıdır. Sen kullara hakaret edeceğine . Hataları örtki allahta senin hatalarını örtsün abin bedir muhammed ali gözlerinden öperim allaha emanet ol. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Kula Kulluk
Alt