Öncelikle konuya giripte bu yazıyı okuyacak herkese selamun aleykum allah razı olsun sizlerden. Ben 18 yaşında bir gencim yaklaşık 10 yıldır yani çok küçük yaşlardan beri bir kızı seviyorum. Bu kızı severken hayatıma kimseyi almadım kafamı kaldırıp bir kıza dahi bakmıyorum yani işin özeti dostlar çok seviyorum ve Allahın istediği gibi, Allah için seviyorum. Ama çok yoruldum senelerdir o da bana karşı birşeyler hissediyor fakat birlikteliğimize engel olacak şeyler var."Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur." diyor peygamber efendimiz (s.a.v) bu yüzden sizden birlikte olmamız ve hayırlı bir yuva kurmamız için dua istiyorum dostlar. Adım esat kızın adı medine. Kısada olsa ederseniz sevinirim Allahım nasip et deseniz bile yeter belki de. Allah razı olsun şimdiden.
---------Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir. - Mevlana Celaleddin Rumi---------------
---------Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir. - Mevlana Celaleddin Rumi---------------