Küçük yaşlardan beri bir kızı seviyorum

Esat3469

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle konuya giripte bu yazıyı okuyacak herkese selamun aleykum allah razı olsun sizlerden. Ben 18 yaşında bir gencim yaklaşık 10 yıldır yani çok küçük yaşlardan beri bir kızı seviyorum. Bu kızı severken hayatıma kimseyi almadım kafamı kaldırıp bir kıza dahi bakmıyorum yani işin özeti dostlar çok seviyorum ve Allahın istediği gibi, Allah için seviyorum. Ama çok yoruldum senelerdir o da bana karşı birşeyler hissediyor fakat birlikteliğimize engel olacak şeyler var."Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur." diyor peygamber efendimiz (s.a.v) bu yüzden sizden birlikte olmamız ve hayırlı bir yuva kurmamız için dua istiyorum dostlar. Adım esat kızın adı medine. Kısada olsa ederseniz sevinirim Allahım nasip et deseniz bile yeter belki de. Allah razı olsun şimdiden.
---------Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir. - Mevlana Celaleddin Rumi---------------

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim daha sadece 18 yaşında bir gencsiniz..her şeyin bir zamanı vakti vardır ..zaman kendinizi maddi, manevi aklen, ruhsal olarak yetiştirme vakti...her işin doğrusu, düzgünü ,adabı, usulu,uslubu var...Hakkınızda Her Şeyin Hayırlısı ...

ALLAH KULLARINI DERTLE KUŞATTIĞINDA. MUTLAKA ARKASINDA BİR LÜTUF KAPISI VARDIR.

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

Esat3469

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah senden razı olsun ne güzel yazdın bende tevekkül ediyorum zaten Mevlam neylerse güzel eyler fakat umut ettiğim için dua ediyorum ve sizlerdende dua bekliyorum tam olarak bu.

Üst Alt