Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Kotu giden bir evliligim var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 73161" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum Selam Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim Cümlenize El Ele Tutuşup Cennete Girecek Eşler Nasip Etsin Hakkınızda Hayırlısını Versin. </span></p><p><span style="color: Black">yazınızı okuyunca Ablamın evliliğini hatırladım.Ayni Sizin gibi bir hayatti vardi..Enişteme Karşı Ne sevgisi ne de saygısi vardi...</span></p><p><span style="color: Black">Bir insan için sevgi mi önemli olmalı, yoksa her şeyi varsa o yeter mi? Neyin eksik diyordu babam ona...?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Her şeyim var ama sevgi eksik. Bir zamanlar o da vardı. Ama şimdi karşı tarafın hal, hareket ve tavırlarından görüyorum ki bitmiş. Durgun, heyecansız, sade bir hayat var elimde. </span></p><p><span style="color: Black">Kendi kendime takılıyorum ben de sevmek, sevilmek, cinselik ,heyecan,Aşk istiyorum derdi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Boşanmak kolay değil diyordu annem...Boşanınca çocuk varsa ilişki ne yazık ki bitmiyor. </span></p><p><span style="color: Black">Hâkimin size verdiği görüşme günleri eski eşinizle ilişkinize göre sizin hayatınızı tayin ediliyor. </span></p><p><span style="color: Black">bakalim yeni eşiniz buna RAZI gelecek mi yoksa Ya KIZIN ya da BEN diye deyip seni secmeye mi zorliyabilir...KIZIN yabancı bir adam ile Büyüyecek..derdi..</span></p><p><span style="color: Black">Kocam beni seviyor mu?” sorusunun cevabı, “Senin için yaptığı fedakârlıklara bak” Gelen gideni aratır !Seni bu huyun ,sinirin ile kimse Çekmez derdi annem..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">neyse Ablam kimseyi dinlemedi eşinden Boşandı..aradan iki sene sonra birisi ile evlendi..</span></p><p><span style="color: Black">bu insanin da ilk eşinden iki oğlu vardi.. ablam onlara da hizmetcilik yapmak zorunda kaldi..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">gel, zaman git zaman ablamin kizini evde istemediler o evden bu eve derken kendi babaannesinde büyüdü..</span></p><p><span style="color: Black">ablam 2. kez tekrar DUL damgasini yememek icin hep sabr etti.. kendi evladini kaybetti..analik oldu..</span></p><p><span style="color: Black">eniştem o kahve benim bu kahve senin deyip göbek büyüttü!!ablam sinir ve guatr hastasi oldu..</span></p><p><span style="color: Black">Annem de buna ilahi Adalet dedi!!Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kıymetli kardeşim. Allah Teala ikinize de kolaylık ve huzur versin. İnsan eşiyle her bakımdan denk olmayabilir veya her konuda anlaşamayabilir. </span></p><p><span style="color: Black">Onun da iyi tarafı ve zaafı, sizin de iyi taraflarınız ve zayıf olduğunuz yönleri vardır...inanin Rabbim Sizi birbirinizi tamamlamak icin nasip, kismet etmiştir... </span></p><p><span style="color: Black">Sevgi yoksa bile bir birinize saygı göstererek evli kalmanız da mümkündür. </span></p><p><span style="color: Black">Hayatta her zaman her istediğiniz olmuyor, fakat mevcut şartlar içerisinde de güzel neticeler elde etmek için gayret edilebilir. </span></p><p><span style="color: Black">Siz de bazı konularda üzerinize düşen görevlerinizi ihmal etmişsiniz Sizce bu da HAK mi?</span></p><p><span style="color: Black">Siz Kendinizi Değiştirmedikçe…Allah da cc. icinde olduğunuz durumu değiştirmez!!</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim Sizden RAZI olmazsa siz hic bir zaman mutlu ve huzurlu olamazsiniz..bunu da unutmayin...Allah yardımcınız olsun.</span></p><p></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/27462-butun-evliliklerin-sevgi-ask-ile-devam-ettigini-mi-zannediyorsun.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/27462-butun-evliliklerin-sevgi-ask-ile-devam-ettigini-mi-zannediyorsun.html</a></p><p></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/29759-evliligimize-bir-fatiha.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/29759-evliligimize-bir-fatiha.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 73161, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum Selam Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun.. Rabbim Cümlenize El Ele Tutuşup Cennete Girecek Eşler Nasip Etsin Hakkınızda Hayırlısını Versin. yazınızı okuyunca Ablamın evliliğini hatırladım.Ayni Sizin gibi bir hayatti vardi..Enişteme Karşı Ne sevgisi ne de saygısi vardi... Bir insan için sevgi mi önemli olmalı, yoksa her şeyi varsa o yeter mi? Neyin eksik diyordu babam ona...? Her şeyim var ama sevgi eksik. Bir zamanlar o da vardı. Ama şimdi karşı tarafın hal, hareket ve tavırlarından görüyorum ki bitmiş. Durgun, heyecansız, sade bir hayat var elimde. Kendi kendime takılıyorum ben de sevmek, sevilmek, cinselik ,heyecan,Aşk istiyorum derdi... Boşanmak kolay değil diyordu annem...Boşanınca çocuk varsa ilişki ne yazık ki bitmiyor. Hâkimin size verdiği görüşme günleri eski eşinizle ilişkinize göre sizin hayatınızı tayin ediliyor. bakalim yeni eşiniz buna RAZI gelecek mi yoksa Ya KIZIN ya da BEN diye deyip seni secmeye mi zorliyabilir...KIZIN yabancı bir adam ile Büyüyecek..derdi.. Kocam beni seviyor mu?” sorusunun cevabı, “Senin için yaptığı fedakârlıklara bak” Gelen gideni aratır !Seni bu huyun ,sinirin ile kimse Çekmez derdi annem.. neyse Ablam kimseyi dinlemedi eşinden Boşandı..aradan iki sene sonra birisi ile evlendi.. bu insanin da ilk eşinden iki oğlu vardi.. ablam onlara da hizmetcilik yapmak zorunda kaldi.. gel, zaman git zaman ablamin kizini evde istemediler o evden bu eve derken kendi babaannesinde büyüdü.. ablam 2. kez tekrar DUL damgasini yememek icin hep sabr etti.. kendi evladini kaybetti..analik oldu.. eniştem o kahve benim bu kahve senin deyip göbek büyüttü!!ablam sinir ve guatr hastasi oldu.. Annem de buna ilahi Adalet dedi!!Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmaz.. Kıymetli kardeşim. Allah Teala ikinize de kolaylık ve huzur versin. İnsan eşiyle her bakımdan denk olmayabilir veya her konuda anlaşamayabilir. Onun da iyi tarafı ve zaafı, sizin de iyi taraflarınız ve zayıf olduğunuz yönleri vardır...inanin Rabbim Sizi birbirinizi tamamlamak icin nasip, kismet etmiştir... Sevgi yoksa bile bir birinize saygı göstererek evli kalmanız da mümkündür. Hayatta her zaman her istediğiniz olmuyor, fakat mevcut şartlar içerisinde de güzel neticeler elde etmek için gayret edilebilir. Siz de bazı konularda üzerinize düşen görevlerinizi ihmal etmişsiniz Sizce bu da HAK mi? Siz Kendinizi Değiştirmedikçe…Allah da cc. icinde olduğunuz durumu değiştirmez!! Rabbim Sizden RAZI olmazsa siz hic bir zaman mutlu ve huzurlu olamazsiniz..bunu da unutmayin...Allah yardımcınız olsun.[/COLOR] [url]https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/27462-butun-evliliklerin-sevgi-ask-ile-devam-ettigini-mi-zannediyorsun.html[/url] [url]https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/29759-evliligimize-bir-fatiha.html[/url] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Kotu giden bir evliligim var
Alt