Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Korku ve Ümit Arasında Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 40888" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">"Allah Teâla hazretleri diyor ki: "Ben, kulumun hakkımdaki zannı gibiyim. O, beni andıkça ben onunla beraberim...</span></p><p><span style="color: black"> O, beni içinden anarsa ben de onu içimden anarım...</span></p><p><span style="color: black"> O, beni bir cemaat içinde anarsa, ben de onu daha hayırlı bir cemaat içinde anarım...</span></p><p><span style="color: black"> O, şayet bana bir karış yaklaşacak olursa, ben ona bir zira yaklaşırım...</span></p><p><span style="color: black"> Eğer o, bana bir zira yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım.</span></p><p><span style="color: black"> Kim bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim.</span></p><p><span style="color: black"> Kim bana şirk koşmaksızın bir arz dolusu günahla gelse, bende onu bir o kadar mağfiretle karşılarım.” </span></p><p><span style="color: black">Buhari, Müslim</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 40888, member: 1049"] [COLOR=black]"Allah Teâla hazretleri diyor ki: "Ben, kulumun hakkımdaki zannı gibiyim. O, beni andıkça ben onunla beraberim...[/COLOR] [COLOR=black] O, beni içinden anarsa ben de onu içimden anarım...[/COLOR] [COLOR=black] O, beni bir cemaat içinde anarsa, ben de onu daha hayırlı bir cemaat içinde anarım...[/COLOR] [COLOR=black] O, şayet bana bir karış yaklaşacak olursa, ben ona bir zira yaklaşırım...[/COLOR] [COLOR=black] Eğer o, bana bir zira yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım.[/COLOR] [COLOR=black] Kim bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim.[/COLOR] [COLOR=black] Kim bana şirk koşmaksızın bir arz dolusu günahla gelse, bende onu bir o kadar mağfiretle karşılarım.” [/COLOR] [COLOR=black]Buhari, Müslim[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Korku ve Ümit Arasında Olmak
Alt