Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Konuşturma dost, konuşturma...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 26498" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İçime atıp, derdimi hapsetmeyi bildim de...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Çıkarmasını bir türlü bilemedim, beceremedim...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Ne derdimi anlatacak kabiliyet var, ne kabiliyet olsa takatim var...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Ya birgün kendimle herkese kendimi kaybettiririm...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Ya da aklımı kaybettiririm...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Aklım bana küskün, çünkü hiç onun yolundan geçmedim...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Gönlüm aşınmış, çünkü üstünde çok tepindim, çok gidip-geldim...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Belki, başka ayak izi olmasa idi bu kadar yorulmazdı gönlüm...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Akıl dert eder, gönül derman arar...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Deli de dert gördün mü hiç...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Herşey akıp gönülde toplandıktan sonra, niye sana nazar edeyim ey akıl...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> ....</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> </span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Karmaşık duyguların içinde...</span> </em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Ben konuşsam çıkamam, sen dinlesen anlaman...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Bunları söyleten Yâr... Ver şu garib kuluna sabr...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Belki az önce bir yaratılandan daha tokat yemeseydim,</span> </em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Bir yaratılan daha ne kadar kıymetsiz ve aciz olduğumu göstermeseydi...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> ....</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Yaradan'dan başka kimden iyilik beklersin ey biçare Köylü...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Yaradan'dan başka, kötülüğüne ve iyiliğine karşılık her daim kim iyilik verir ey deli Köylü...</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> ....</span></em></span></span><span style="color: Blue"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Blue"></span><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"> Konuşturma dost, konuşturma...</span></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 26498, member: 3"] [CENTER][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype]İçime atıp, derdimi hapsetmeyi bildim de...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Çıkarmasını bir türlü bilemedim, beceremedim...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Ne derdimi anlatacak kabiliyet var, ne kabiliyet olsa takatim var...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Ya birgün kendimle herkese kendimi kaybettiririm...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Ya da aklımı kaybettiririm...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Aklım bana küskün, çünkü hiç onun yolundan geçmedim...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Gönlüm aşınmış, çünkü üstünde çok tepindim, çok gidip-geldim...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Belki, başka ayak izi olmasa idi bu kadar yorulmazdı gönlüm...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Akıl dert eder, gönül derman arar...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Deli de dert gördün mü hiç...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Herşey akıp gönülde toplandıktan sonra, niye sana nazar edeyim ey akıl...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] ....[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Karmaşık duyguların içinde...[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Ben konuşsam çıkamam, sen dinlesen anlaman...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Bunları söyleten Yâr... Ver şu garib kuluna sabr...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Belki az önce bir yaratılandan daha tokat yemeseydim,[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Bir yaratılan daha ne kadar kıymetsiz ve aciz olduğumu göstermeseydi...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] ....[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Yaradan'dan başka kimden iyilik beklersin ey biçare Köylü...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Yaradan'dan başka, kötülüğüne ve iyiliğine karşılık her daim kim iyilik verir ey deli Köylü...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] ....[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype][/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue][I][FONT=Palatino Linotype] Konuşturma dost, konuşturma...[/FONT][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Konuşturma dost, konuşturma...
Alt