Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kırılmaktan korkuyorum ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 40032" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Annesini kaybetmiş bir serçe yavrusu gibi hissediyorum kendimi. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Öyle aciz, öyle yalnız, öyle uçmayı öğrenmeden terkedilmiş hayata... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Koskoca kainatın bağrına bırakılmış bir serçe yavrusunun yalnızlığı var kalbimde... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Ne zaman hüzün birikse içimde "Yüreğimde bir çocuk ağlıyor" cümlesi yankılanıyor bedenimde... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Ben büyürken yüreğimi de büyütmesini becerememişim, yüreğim hep cocuk kalmıs aslında... Ne ölçülü davranmayı nede yerinde doğru karar vermeyi başarabilir... Zora geldiginde ağlayan en küçük şeyde sevinen haylaz ama bir o kadarda duygusal küçük bir coçuk benim yüreğim... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Neden bu kadar çok ağladıgımı soranlara bir türlü anlatamıyorum içimde hissettiğim garipligi, yalnızlığı... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Ben susmayı tercih ediyorum... Yüreğim ise ağlamayı... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Ağlamak, aslında kaçmaktır hayatın gerçeklerinden, yüzleşmekten daha kolaydır....</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Kaçmak nereye gittigini bilmediğin, sonunu göremediğin bir yola sapmaktır, doğru olma ihtimali olsada, korkmaktır... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Korkmak belki güvenememektir, insanlara, sevdalara, hayata... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Evet, evet, aslında güvenememektir... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Korkmak, güvenememek belki sadece kabuğuma çekilebilmek icin bahane... </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Belki kendimi saklayabilmek icin, belki yüreğimi göstermemek icin uydurduğum bahaneler... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: purple">Dedim ya, benim yüreğim hala küçük bir çocuk, belki düşmekten, dizlerimi kanatmaktan, belki sevmekten yüreğimi kanatmaktan korkuyorum... </span></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Kırılmaktan korkuyorum ...</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong>Alıntı...</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 40032, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Annesini kaybetmiş bir serçe yavrusu gibi hissediyorum kendimi. [/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]Öyle aciz, öyle yalnız, öyle uçmayı öğrenmeden terkedilmiş hayata... [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Koskoca kainatın bağrına bırakılmış bir serçe yavrusunun yalnızlığı var kalbimde... [/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Ne zaman hüzün birikse içimde "Yüreğimde bir çocuk ağlıyor" cümlesi yankılanıyor bedenimde... [/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Ben büyürken yüreğimi de büyütmesini becerememişim, yüreğim hep cocuk kalmıs aslında... Ne ölçülü davranmayı nede yerinde doğru karar vermeyi başarabilir... Zora geldiginde ağlayan en küçük şeyde sevinen haylaz ama bir o kadarda duygusal küçük bir coçuk benim yüreğim... [/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]Neden bu kadar çok ağladıgımı soranlara bir türlü anlatamıyorum içimde hissettiğim garipligi, yalnızlığı... [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Ben susmayı tercih ediyorum... Yüreğim ise ağlamayı... [/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Ağlamak, aslında kaçmaktır hayatın gerçeklerinden, yüzleşmekten daha kolaydır....[/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Kaçmak nereye gittigini bilmediğin, sonunu göremediğin bir yola sapmaktır, doğru olma ihtimali olsada, korkmaktır... [/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Korkmak belki güvenememektir, insanlara, sevdalara, hayata... [/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Evet, evet, aslında güvenememektir... [/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Korkmak, güvenememek belki sadece kabuğuma çekilebilmek icin bahane... [/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]Belki kendimi saklayabilmek icin, belki yüreğimi göstermemek icin uydurduğum bahaneler... [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Dedim ya, benim yüreğim hala küçük bir çocuk, belki düşmekten, dizlerimi kanatmaktan, belki sevmekten yüreğimi kanatmaktan korkuyorum... [/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Kırılmaktan korkuyorum ... Alıntı... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kırılmaktan korkuyorum ..
Alt