Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kırdım, kırıldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 89680" data-attributes="member: 1049"><p>Aleykümselam evet doğru diyorsunuz ama ben zaten vicdan sahibi olan insanları kast etmiştim vicdan sahibi olmıyanlara zaten sözüm yok...</p><p>Vicdanımız bizi itham etmezse,yargılamazsa başkalarının ithamının ,yargılamasının hiç bir değeri yoktur. ..</p><p></p><p>İnsan kendinden emin olarak yaşamadığı için kırılıp, inciniyor. </p><p>Seni inciten aslında karşısı değil, senin kendinden haberdar olmayışındır. </p><p>Biri sana yalancı diye itham ettiğinde yıkılıp gidiyorsun. Neden? </p><p>Çünkü, sen yalancı mısın, doğrucu musun, kendinden haberdar değilsin. </p><p>Sen kendinden emin olsan yalancı olmadığını bilirisin ve karşı tarafa da kızmazsın. </p><p>Senin adın zeynep, biri sana Fatma dese ne çıkar? </p><p></p><p>Hele neyse ama bazen diyorum ya kırıldığımız O insana gidip bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmak, tartışmak bazen bizi bir yere götürmez belki de durumu, daha da kötü ve kırıcı ve bir daha asla onarılamaz yapabilir..</p><p>en iyisi O insanı bir süre için kendi vicdanı ile kendi kendini yargılaması için yanlız bırakmalı !</p><p>yoksa Mağdur iken suçlu duruma düşebiliriz..</p><p></p><p><strong>inanin kırmak, kırılmaktan daha çok canı acıtıyor...</strong></p><p><strong>Karşımdaki kişiyi kırdığımı düşündüğüm anda zaten bende Ruhen,psikolojik ve AHLÂKİ VE EDEBÎ olarak kırılıyorum.. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 89680, member: 1049"] Aleykümselam evet doğru diyorsunuz ama ben zaten vicdan sahibi olan insanları kast etmiştim vicdan sahibi olmıyanlara zaten sözüm yok... Vicdanımız bizi itham etmezse,yargılamazsa başkalarının ithamının ,yargılamasının hiç bir değeri yoktur. .. İnsan kendinden emin olarak yaşamadığı için kırılıp, inciniyor. Seni inciten aslında karşısı değil, senin kendinden haberdar olmayışındır. Biri sana yalancı diye itham ettiğinde yıkılıp gidiyorsun. Neden? Çünkü, sen yalancı mısın, doğrucu musun, kendinden haberdar değilsin. Sen kendinden emin olsan yalancı olmadığını bilirisin ve karşı tarafa da kızmazsın. Senin adın zeynep, biri sana Fatma dese ne çıkar? Hele neyse ama bazen diyorum ya kırıldığımız O insana gidip bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmak, tartışmak bazen bizi bir yere götürmez belki de durumu, daha da kötü ve kırıcı ve bir daha asla onarılamaz yapabilir.. en iyisi O insanı bir süre için kendi vicdanı ile kendi kendini yargılaması için yanlız bırakmalı ! yoksa Mağdur iken suçlu duruma düşebiliriz.. [B]inanin kırmak, kırılmaktan daha çok canı acıtıyor... Karşımdaki kişiyi kırdığımı düşündüğüm anda zaten bende Ruhen,psikolojik ve AHLÂKİ VE EDEBÎ olarak kırılıyorum.. [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kırdım, kırıldım
Alt