Kirazları ilaçladım diye haber verdiğim halde baktım forumdan hiç kimse toplamaya gelmiyor bende topladım pazara götürüyorum napayım.
maasallahAllah Razı Olsun ama ben kendi bahçemde ki kirazlar ile ne yapacağımı bilmiyor iken kuşlar, sağ Olsun kirazlarımın canına okudular...
ben ektim ,vergisini de ben ödüyorum kuşlar ,beleş yiyorlar ne yaparsın kimse kimsenin rızkını yiyemez.
Allah afiyetle yemeyi nasip eylesin. Ekrem abi ben konuyu benim bilgiyaraın azizliği yüzünden kaçırmışım, yardım lazımsa ben gelirim. Hatta gelirken benim kızı da getiriyim güzelce toplarız 5 sepete 3 tane ağzımıza derken çabucak toplarız abi.Allah'ın izniyle kirazlarımızı ilaçladık olgunlaştığında içimiz rahat gönül rahatlığıyla tüketiriz inşaAllah
Bunuda balkondan toplayıcaz![]()
Amin. Allah razı olsun kardeşim.Allah fiyetle yemeyi nasip eylesin. Ekrem abi ben konuyu benim bilgiyaraın azizliği yüzünden kaçırmışım, yardım lazımsa ben gelirim. Hatta gelirken benim kızı da getiriyim güzelce toplarız 5 sepete 3 tane ağzımıza derken çabucak toplarız abi.