Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Kimsiniz Siz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 19129" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"> <strong><span style="font-size: 12px">Kimsiniz Siz</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Dipten vurdu dalgalar </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kelimeler suyun üstünde </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bitimsiz ve çürümüş </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ölü balıklar gibi yüzüyor </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kollarınızı açarak sarılmıştınız </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kıyıda hayal gibi ağaçlar </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kökleri suyun içinde </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Açılıp kapandı birden </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kalakaldım ortanızda </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ne çabuk </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Parçaladınız </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bana ne kadar tanıdık gelirse gelsin </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bu liman o liman değildir </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Vakit sizde kısacık bir akşam </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sessizlik her zaman </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">O ölü balığın ağzında yemdir </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sahi kimlersiniz siz </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ateşle suyun arasında kapalı </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Dalgakıranı insan tuzağı </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Anlatmadan yaşadım hiçbirini </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bu gemi bu yüzden </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bir daha yüzmeyecektir</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 19129, member: 3"] [INDENT] [B][SIZE=3]Kimsiniz Siz[/SIZE][/B] [SIZE=3] Dipten vurdu dalgalar [/SIZE] [SIZE=3]Kelimeler suyun üstünde [/SIZE] [SIZE=3]Bitimsiz ve çürümüş [/SIZE] [SIZE=3]Ölü balıklar gibi yüzüyor [/SIZE] [SIZE=3]Kollarınızı açarak sarılmıştınız [/SIZE] [SIZE=3]Kıyıda hayal gibi ağaçlar [/SIZE] [SIZE=3]Kökleri suyun içinde [/SIZE] [SIZE=3]Açılıp kapandı birden [/SIZE] [SIZE=3]Kalakaldım ortanızda [/SIZE] [SIZE=3]Ne çabuk [/SIZE] [SIZE=3]Parçaladınız [/SIZE] [SIZE=3]Bana ne kadar tanıdık gelirse gelsin [/SIZE] [SIZE=3]Bu liman o liman değildir [/SIZE] [SIZE=3]Vakit sizde kısacık bir akşam [/SIZE] [SIZE=3]Sessizlik her zaman [/SIZE] [SIZE=3]O ölü balığın ağzında yemdir [/SIZE] [SIZE=3]Sahi kimlersiniz siz [/SIZE] [SIZE=3]Ateşle suyun arasında kapalı [/SIZE] [SIZE=3]Dalgakıranı insan tuzağı [/SIZE] [SIZE=3]Anlatmadan yaşadım hiçbirini [/SIZE] [SIZE=3]Bu gemi bu yüzden [/SIZE] [SIZE=3]Bir daha yüzmeyecektir[/SIZE] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Kimsiniz Siz
Alt