Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
kimliğimi kaybettim hükümsüzdür..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38758" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum..</span></p><p><span style="color: black">hani gazete sayfalarına şöyle bir ilan verilir kimliğimi kaybettim hükümsüzdür.</span></p><p><span style="color: black">kimlik bir insanın en önemli belgesidir..kim olduğunu,nerede bulunduğunu ,aslının,neslinin ne olduğunu belirten bir belge...</span></p><p><span style="color: black">kimliksiz tanınamaz bu nedenle insan..kimliği olmadan ne söylesede boştur..</span></p><p><span style="color: black">adım şu ,soyadım bu desene yok..kimliksiz ne söylese boş...</span></p><p></p><p><span style="color: black">bizlerin yani müminlerin kimlik belgeside son zamanlarda kayıp listelerinde..ilanlar veriliyor kimliğimiz nerede diye ama bulan çıkmıyor..</span></p><p><span style="color: black">bizler Müslümanlar olarak bir kimlik ,kisilik bunalımı yaşamaktayız .</span></p><p><span style="color: black">işte bu önemli belgede kimlikte dini: islam yazan bizler ruh kimliğimizde islam muslimanlik kimliği yerleşmemiş muallakta.</span></p><p></p><p><span style="color: black">hani diyoruz ya kimliği sayesinde tanınır insan o olmadan ne söylese boştur..</span></p><p><span style="color: black">işte bizlerde Müslümanız diyoruz ama hal ve hareketlerimize bunu yansıtamadığımız için Müslüman olduğumuzu kimseye inandıramıyoruz..</span></p><p><span style="color: black">ALLAH için kapandık diyoruz başörtüsünü amaç değil araç yapıyoruz..</span></p><p><span style="color: black">israili ,AB. yi protesto ediyoruz diyoruz marketlerde ilk onların ürünlerine el atıyoruz...</span></p><p><span style="color: black">bana bir ekmek parası yeter diyoruz yastık altına ne kadar daha para koysam diye hayaller kuruyoruz...</span></p><p><span style="color: black">ıraktaki,filistindeki kardeşlerimiz için çok üzülüyoruz ,içimiz yanıyor diyoruz onlar açlıkla boğuşurken bizler yemek beğenmiyor..</span></p><p><span style="color: black">Afrikada her gun yuzlerce cocuk acliktan hayattini kaybederken.bizler yemekleri cope atiyoruz!</span></p><p> </p><p><span style="color: black">evet bir kimlik problemi var biz Müslümanlarda ..</span></p><p><span style="color: black">önce özümüze tekrar bir dönelim..kaybolan kimliğimizi bir bulalım..ben şuyum buyum,bunlardanim vs den once elhamdülüllah Müslümanım diyelim...</span></p><p><span style="color: black">yoksa ne kadar çırpınırsak çırpınalım kimliği muallakta olan birilerini kimse tanımaz..kimse örnek almaz...</span></p><p><span style="color: black">ben Müslüman bir kimliğe sahibim ve bu kimliğin gereklerini yerine getirip bu şekilde amel edeceğim diyerek Rabbimize söz verelim...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">"Müminler ancak ALLAH'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, ALLAH yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır. "(hucurat 15) </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38758, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum..[/COLOR] [COLOR=black]hani gazete sayfalarına şöyle bir ilan verilir kimliğimi kaybettim hükümsüzdür.[/COLOR] [COLOR=black]kimlik bir insanın en önemli belgesidir..kim olduğunu,nerede bulunduğunu ,aslının,neslinin ne olduğunu belirten bir belge...[/COLOR] [COLOR=black]kimliksiz tanınamaz bu nedenle insan..kimliği olmadan ne söylesede boştur..[/COLOR] [COLOR=black]adım şu ,soyadım bu desene yok..kimliksiz ne söylese boş...[/COLOR] [COLOR=black]bizlerin yani müminlerin kimlik belgeside son zamanlarda kayıp listelerinde..ilanlar veriliyor kimliğimiz nerede diye ama bulan çıkmıyor..[/COLOR] [COLOR=black]bizler Müslümanlar olarak bir kimlik ,kisilik bunalımı yaşamaktayız .[/COLOR] [COLOR=black]işte bu önemli belgede kimlikte dini: islam yazan bizler ruh kimliğimizde islam muslimanlik kimliği yerleşmemiş muallakta.[/COLOR] [COLOR=black]hani diyoruz ya kimliği sayesinde tanınır insan o olmadan ne söylese boştur..[/COLOR] [COLOR=black]işte bizlerde Müslümanız diyoruz ama hal ve hareketlerimize bunu yansıtamadığımız için Müslüman olduğumuzu kimseye inandıramıyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]ALLAH için kapandık diyoruz başörtüsünü amaç değil araç yapıyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]israili ,AB. yi protesto ediyoruz diyoruz marketlerde ilk onların ürünlerine el atıyoruz...[/COLOR] [COLOR=black]bana bir ekmek parası yeter diyoruz yastık altına ne kadar daha para koysam diye hayaller kuruyoruz...[/COLOR] [COLOR=black]ıraktaki,filistindeki kardeşlerimiz için çok üzülüyoruz ,içimiz yanıyor diyoruz onlar açlıkla boğuşurken bizler yemek beğenmiyor..[/COLOR] [COLOR=black]Afrikada her gun yuzlerce cocuk acliktan hayattini kaybederken.bizler yemekleri cope atiyoruz![/COLOR] [COLOR=black]evet bir kimlik problemi var biz Müslümanlarda ..[/COLOR] [COLOR=black]önce özümüze tekrar bir dönelim..kaybolan kimliğimizi bir bulalım..ben şuyum buyum,bunlardanim vs den once elhamdülüllah Müslümanım diyelim...[/COLOR] [COLOR=black]yoksa ne kadar çırpınırsak çırpınalım kimliği muallakta olan birilerini kimse tanımaz..kimse örnek almaz...[/COLOR] [COLOR=black]ben Müslüman bir kimliğe sahibim ve bu kimliğin gereklerini yerine getirip bu şekilde amel edeceğim diyerek Rabbimize söz verelim...[/COLOR] [COLOR=black]"Müminler ancak ALLAH'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, ALLAH yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır. "(hucurat 15) [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
kimliğimi kaybettim hükümsüzdür..
Alt