Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
kim o benim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 45815" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Mevlana Mesnevi’sinde bir hikâye anlatır:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Bir adam, dostunun kapısına gelip, kapısını çalar. İçeriden gelen ses:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>-Kapıyı çalan da kim, diye sorar.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Adam: “-BEN’im” diye cevap verince, dostu:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>-“Git, şimdi zamanı değil, sonra gel” der.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>...Adam, kapıdan ayrılır ve bir yıl dostunun hasretiyle yanıp tutuşur. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Bir yılın sonunda dostunun kapısına tekrar gelir. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Reddedilme korkusuyla kapıyı çalar.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>İçeriden gelen ses:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>-“Kim o” diye sorar. Adam:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>-“SEN’im” diye cevap verir.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Dost, adamı içeri davet eder:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>-“Madem ki BEN’sin, içeri gir. Ev dar iki kişi sığmıyor” der.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Kaçımızın SEN’im diyebileceği, ruhunu birleştirebileceği biri var?</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Kaçımız ben’ini sen yapmayı başarabildi</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Çok sevdiğimizi söylediğimiz halde SEN’im diyemiyoruz sevdiğimize.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>“Gerçek aşk” bu olsa gerek.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Sen-Ben değil, sevdiğimizle bir olmak.</strong></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Ne mutlu SEN’ini bulabilene…</strong></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong>Mesneviden.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 45815, member: 1043"] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][B]Mevlana Mesnevi’sinde bir hikâye anlatır: Bir adam, dostunun kapısına gelip, kapısını çalar. İçeriden gelen ses: -Kapıyı çalan da kim, diye sorar. Adam: “-BEN’im” diye cevap verince, dostu: -“Git, şimdi zamanı değil, sonra gel” der. ...Adam, kapıdan ayrılır ve bir yıl dostunun hasretiyle yanıp tutuşur. Bir yılın sonunda dostunun kapısına tekrar gelir. Reddedilme korkusuyla kapıyı çalar. İçeriden gelen ses: -“Kim o” diye sorar. Adam: -“SEN’im” diye cevap verir. Dost, adamı içeri davet eder: -“Madem ki BEN’sin, içeri gir. Ev dar iki kişi sığmıyor” der. Kaçımızın SEN’im diyebileceği, ruhunu birleştirebileceği biri var? Kaçımız ben’ini sen yapmayı başarabildi Çok sevdiğimizi söylediğimiz halde SEN’im diyemiyoruz sevdiğimize. “Gerçek aşk” bu olsa gerek. Sen-Ben değil, sevdiğimizle bir olmak. Ne mutlu SEN’ini bulabilene… Mesneviden. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
kim o benim.
Alt