Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Kestaneli Sarma Tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41946" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Kestaneli Sarma Tarifi Yapımı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"></span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Malzemeler : </span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">2 su bardağı pirinç </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">500 gr yaprak </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">500 gr soğan </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çay bardağı zeytinyağı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çorba kaşığı kuşüzümü </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 kase kestane ( kebap) </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çay kaşığı tarçın </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çay kaşığı yenibahar </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Karabiber </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çorba kaşığı toz şeker </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 çorba kaşığı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">nane </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Yarım demet dereotu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Hazırlanışı : </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: DarkRed"> </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Yaprakları soğuk suda yıkayın. Sıcak suya batırıp, çıkarıın ve sıkın. Soğanı yemeklik doğrayıp tencereye koyun. 1 çay bardağı su ile pişirin. Hiç suyu kalmayınca zeytinyağı koyun. Soğan kavrulduktan sonra pirinci ilave edin. 10 dakika kavrulup üzerine 1 su bardağı su ve üzümleri ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika pişirin. Ateşten alıp içine şeker, baharatlar, nane, dereotu, iri doğranmış kestane ve limon suyunu koyup, harmanlayın. Harcı yapraklara sarıp, tencereye dizin. Üzerini geçecek kadar su koyup, kısık ateşte yağınla kalıncaya kadar pişirin. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41946, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Red]Kestaneli Sarma Tarifi Yapımı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Malzemeler : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkRed] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] 2 su bardağı pirinç 500 gr yaprak 500 gr soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 kase kestane ( kebap) 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı yenibahar Karabiber 1 çorba kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı nane Yarım demet dereotu Hazırlanışı : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkRed] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Yaprakları soğuk suda yıkayın. Sıcak suya batırıp, çıkarıın ve sıkın. Soğanı yemeklik doğrayıp tencereye koyun. 1 çay bardağı su ile pişirin. Hiç suyu kalmayınca zeytinyağı koyun. Soğan kavrulduktan sonra pirinci ilave edin. 10 dakika kavrulup üzerine 1 su bardağı su ve üzümleri ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika pişirin. Ateşten alıp içine şeker, baharatlar, nane, dereotu, iri doğranmış kestane ve limon suyunu koyup, harmanlayın. Harcı yapraklara sarıp, tencereye dizin. Üzerini geçecek kadar su koyup, kısık ateşte yağınla kalıncaya kadar pişirin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Kestaneli Sarma Tarifi
Üst
Alt