kendinize biraz zaman verin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gonulkapisi.jpg

kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..
Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!
acele etme. Önce biraz kendinle kal. Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur..
......

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dertler bazen çok ağır gelebilir..ama dertlerin sahibi cenabı haktır.
çözümü o verecektir ! bize sabredip azmetmek düşer...
dermansız dert olabileceğini sanmıyorum...ama dermansız kalmak dertli durmaktan daha kötüdür...ve dostlarının sana destek vermemesi dahada kötü..onun için kendinize ve sevdiklerinize biraz zaman verin.....

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Dert gelince iki düşünce de beraberinde geliyor; içindeki ses sabret her yokuşun bir inişi vardır Allah sevdiği kuluna daha çok dert keder verir sabrını sınar kendine yaklaştırır diyor.. beynimdeki (iki kaşımın ortasındaki)bir nevi düşmanım (nefsim) de karamsarlığa sürüklüyor.. ya böyle şeyler hep seni buluyor işte bu durum ne zaman geçecek bakalım belki de hiç geçmiyecek vs. vs. Allah'a isyan boyutuna getirmeye çalışıyor insanı.... Allah'ıma çok şükür ki önceden de dinlerdim ama şimdi sırf KALBİMİN SESİ 'ni dinliyorum oraya sirayet eden meleklerin sesidir... Rahman beni benden iyi bilir benim ihtiyacım olanı neyle büyümem gerektiğini ...Allah'ım kendimi sana emanet ettim bana verdiğin dertlere gelecek olan dermanın gelene kadar sabır, şükür ihsan et yüreğime...
Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle… Hz. Ali (k.s.) AMİN...

Üst Alt