Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendini çirkin bulan Arkadaşa yardım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozkn" data-source="post: 77387" data-attributes="member: 5712"><p>Ve Aleyküm'üs-Selam.</p><p></p><p>Güzellik mutlaka önemlidir. Gönül Sızım Hoca bu konuda çok güzel açıklamalar yaptığından yinelemeye girmemeye çalışacağım. </p><p></p><p>Arkadaşın sana dini konularla bana gelme diyormuş. Demek ki kendini başkalarınının beğenisine adamış ve güzel görünmek onda tutku haline gelmiş. Senin yaşın 13 civarı olduğundan arkadaşın da bu yaşlardadır. Bu yaşlarda dış görünüş oturmaz.. </p><p></p><p>Tanıdığım biri var. O da bu yaşlarda tipsizdi, biraz da tombişti. Yani günümüz erkeklerinin gözünde itici gelen kızlardandı. Ama ne zaman 20li yaşlara geldii serpildi kızcağız. Boyu uzadı, zayıfladı ve fiziği de oturmaya başladı. Nerdeyse o kıza ben bile alıcı gözle bakmaya başladım diyebilirim. Bazıları var delikanlılık yaşlarında çok güzel olur ama gençliğinde tipsizleşir. </p><p></p><p>Şunu belirtmeliyim: tipsizlik görünüş şeklidir. Çirkinlik demedim. Çirkinlik ile tipsizlik farklı şeylerdir. Yüzü çok güzeldir ama genel baklıdığında tipi yoktur! Mesela annem yüzü çok güzel olan bayanlara güzel der. Tip onun için önemsizdir. </p><p></p><p>Arkadaşın kendi kendini üzüyor. Sanki üzülünce bir şeyler değişecekmiş gibi beklenti içerisine girmiş... Zayıflamak istemesi doğaldır ama tipsizim diye üzülüp yüzü asık olacağına gülüp neşelensin, çevresine yaşama sevinci versin bak o zaman insanlar nasıl çevresinde çoğalacak. </p><p></p><p>Bir zamanlar sevdiğim kız vardı. Başlarda çok tipsiz bulurdum, 15 yaşlarında zayıf bir kızdı... çenesindeki ve yanağındaki kemikleri net bir şekilde görebilirdin tam Çirozdu yani. Ama gülüşü insanı etkilemeye yeterdi. Aynı yerde sürekli karşılaşır konuşurduk. Gülmesi beni benden almaya başladı. Hele ki yaşı ilerlemeye başladığında tam göze hitap etmeye başladı. Bu sefer başkalarından kıskanmaya başladım. Nitekim ciddi bir ilişkiye başladık. Aramızdaki tanışıklığın derecesi kızda baskı oluşturdu dayanamadı. Yollarımızı ayırdık. </p><p></p><p>Sevmiş olduğum kız eğer ben zayıf ve çelimsiz biriyim diye kendini mutsuzluğa gömseydi belki de ona karşı içimde hiç sevgi oluşmazdı!!!</p><p></p><p>Mesele budur! Güzel kızlar görüyoruz tabiri yerindeyse at gibi, fakat yanında bir kaç gün bulunsan katırdan beter</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozkn, post: 77387, member: 5712"] Ve Aleyküm'üs-Selam. Güzellik mutlaka önemlidir. Gönül Sızım Hoca bu konuda çok güzel açıklamalar yaptığından yinelemeye girmemeye çalışacağım. Arkadaşın sana dini konularla bana gelme diyormuş. Demek ki kendini başkalarınının beğenisine adamış ve güzel görünmek onda tutku haline gelmiş. Senin yaşın 13 civarı olduğundan arkadaşın da bu yaşlardadır. Bu yaşlarda dış görünüş oturmaz.. Tanıdığım biri var. O da bu yaşlarda tipsizdi, biraz da tombişti. Yani günümüz erkeklerinin gözünde itici gelen kızlardandı. Ama ne zaman 20li yaşlara geldii serpildi kızcağız. Boyu uzadı, zayıfladı ve fiziği de oturmaya başladı. Nerdeyse o kıza ben bile alıcı gözle bakmaya başladım diyebilirim. Bazıları var delikanlılık yaşlarında çok güzel olur ama gençliğinde tipsizleşir. Şunu belirtmeliyim: tipsizlik görünüş şeklidir. Çirkinlik demedim. Çirkinlik ile tipsizlik farklı şeylerdir. Yüzü çok güzeldir ama genel baklıdığında tipi yoktur! Mesela annem yüzü çok güzel olan bayanlara güzel der. Tip onun için önemsizdir. Arkadaşın kendi kendini üzüyor. Sanki üzülünce bir şeyler değişecekmiş gibi beklenti içerisine girmiş... Zayıflamak istemesi doğaldır ama tipsizim diye üzülüp yüzü asık olacağına gülüp neşelensin, çevresine yaşama sevinci versin bak o zaman insanlar nasıl çevresinde çoğalacak. Bir zamanlar sevdiğim kız vardı. Başlarda çok tipsiz bulurdum, 15 yaşlarında zayıf bir kızdı... çenesindeki ve yanağındaki kemikleri net bir şekilde görebilirdin tam Çirozdu yani. Ama gülüşü insanı etkilemeye yeterdi. Aynı yerde sürekli karşılaşır konuşurduk. Gülmesi beni benden almaya başladı. Hele ki yaşı ilerlemeye başladığında tam göze hitap etmeye başladı. Bu sefer başkalarından kıskanmaya başladım. Nitekim ciddi bir ilişkiye başladık. Aramızdaki tanışıklığın derecesi kızda baskı oluşturdu dayanamadı. Yollarımızı ayırdık. Sevmiş olduğum kız eğer ben zayıf ve çelimsiz biriyim diye kendini mutsuzluğa gömseydi belki de ona karşı içimde hiç sevgi oluşmazdı!!! Mesele budur! Güzel kızlar görüyoruz tabiri yerindeyse at gibi, fakat yanında bir kaç gün bulunsan katırdan beter [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendini çirkin bulan Arkadaşa yardım..
Alt