Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendinden Kendine
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 63911" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Başkalarını düşündüğüm kadar kuzumu düşünüyor muyum? </span></p><p><span style="color: Black">Onun için dua ediyor muyum? </span></p><p><span style="color: Black">Bu kadar ahın vahın içinde onun yeri ne? kendi sorunlarim icinde bogulup Onu ihmal ettigim gunleri..</span></p><p><span style="color: Black">Hani elime kitap alıp, mecmua alıp bir köşeye çekildiğim özellikle salondaki koltuga kıvrılıp kafa dinlediğim ya da geceleri uyandığım zamanlarda kuzum için dua edecek fırsatı değerlendiriyor muyum?</span></p><p><span style="color: Black">Aslında aşkın en büyüğü en yücesi olan annelik en taze döneminde.Aklıma geldikçe burnumun direklerinin sızladığı bir dönem yani.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Simdiki halim ile o gunlerdeki Kendime çok kızıyorum.Şunun bunun,dedikleri, dedikodu kavgalari içinde kaybetttiğim, o zamanlarimi,kırgınlıkların içinde boğduğum o güzel zamanlar için kızıyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Yavruma ait olması gerekenleri yavruma ayırmadığım için kızıyorum.</span></p><p><span style="color: Black">icinde bulundugum olumsuz ve mutsuz ortam dan O suclu imis gibi sinirimi ondan cikardigim gunlere agliyorum..</span></p><p><span style="color: Black">annem kadar sakin ve Sabirli olamadigim icin </span></p><p><span style="color: Black">Beni Affedermisin ?</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 63911, member: 1049"] [COLOR="Black"]Başkalarını düşündüğüm kadar kuzumu düşünüyor muyum? Onun için dua ediyor muyum? Bu kadar ahın vahın içinde onun yeri ne? kendi sorunlarim icinde bogulup Onu ihmal ettigim gunleri.. Hani elime kitap alıp, mecmua alıp bir köşeye çekildiğim özellikle salondaki koltuga kıvrılıp kafa dinlediğim ya da geceleri uyandığım zamanlarda kuzum için dua edecek fırsatı değerlendiriyor muyum? Aslında aşkın en büyüğü en yücesi olan annelik en taze döneminde.Aklıma geldikçe burnumun direklerinin sızladığı bir dönem yani. Simdiki halim ile o gunlerdeki Kendime çok kızıyorum.Şunun bunun,dedikleri, dedikodu kavgalari içinde kaybetttiğim, o zamanlarimi,kırgınlıkların içinde boğduğum o güzel zamanlar için kızıyorum. Yavruma ait olması gerekenleri yavruma ayırmadığım için kızıyorum. icinde bulundugum olumsuz ve mutsuz ortam dan O suclu imis gibi sinirimi ondan cikardigim gunlere agliyorum.. annem kadar sakin ve Sabirli olamadigim icin Beni Affedermisin ?[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendinden Kendine
Alt