Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Kendimizi foruma kaptırısak ne olur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 18753" data-attributes="member: 1120"><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Isin esprisi bir yana ama,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Cidden forumlarda gezinip, google'den kopya ile birlikte buralara konu gecmek, bir zaman sonra insani "bos bir teneke"ye ceviriyor...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Net, kendim de dahil buna, cok cazip bir sey artik...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yemeginiz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Suyunuz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ekmeginiz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Uykunuz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Askiniz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sevgiliniz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Arkadisiniz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Dostunuz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ihtiyacinizin giderdigi yeriniz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sayin da sayin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Diyeceksiniz ki, abartmadiniz mi...?</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yok abartmadim..</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Cünkü daha,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Net;</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hayatiniz, </em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yasaminiz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Aileniz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Cocuklariniz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Akrabaniz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Esiniz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Falan demedim...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yani bunlar da abarti degil...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>NOT: Eskiden cocuklar evlerinden ciktiklarinda oynarlardi, oraya buraya kostururlardi...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Simdi net kafe sagolsun, aksama kadar takil orada...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hareket yok...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Kosmak yok..</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sohbet, muhabbet yok...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Arkadaslarinla sakalasmak yok...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yarin bu cocuklar 30 yaslarinda kollarini ve ellerini sallayamayacak hale gelecekler... Kaslar ve kemikler güclenmiyor... vs..</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bazen net kafelere giriyorum,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bir adam ben varim... Öyle oluyor bazen... Full cocuk yuvasi gibi... Bazen bire bir yanimdakilerle sohbet ediyorum, neden geliyorsun diyorum net yok mu evinizde, var duiyor da ooooo amca, dayi, abi ne ise, bana sira mi geliyor...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Göreceksiniz yarinlarda,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ne kadar insan o kadar PC devirlerini de yasayacagiz...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Onun icin ben, forumlarda da olsa, kendim yazmaya calisiyorum, kopya yapmiyorum, korkuyorum, zihnim al yapistir ve kopyala konumuna gelmesin diye...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Serdar emeklerine saglik...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 18753, member: 1120"] [SIZE=5][FONT=Palatino Linotype][I]Isin esprisi bir yana ama, Cidden forumlarda gezinip, google'den kopya ile birlikte buralara konu gecmek, bir zaman sonra insani "bos bir teneke"ye ceviriyor... Net, kendim de dahil buna, cok cazip bir sey artik... Yemeginiz... Suyunuz... Ekmeginiz... Uykunuz... Askiniz... Sevgiliniz... Arkadisiniz... Dostunuz... Ihtiyacinizin giderdigi yeriniz... Sayin da sayin, Diyeceksiniz ki, abartmadiniz mi...? Yok abartmadim.. Cünkü daha, Net; Hayatiniz, Yasaminiz, Aileniz, Cocuklariniz, Akrabaniz, Esiniz, Falan demedim... Yani bunlar da abarti degil... NOT: Eskiden cocuklar evlerinden ciktiklarinda oynarlardi, oraya buraya kostururlardi... Simdi net kafe sagolsun, aksama kadar takil orada... Hareket yok... Kosmak yok.. Sohbet, muhabbet yok... Arkadaslarinla sakalasmak yok... Yarin bu cocuklar 30 yaslarinda kollarini ve ellerini sallayamayacak hale gelecekler... Kaslar ve kemikler güclenmiyor... vs.. Bazen net kafelere giriyorum, Bir adam ben varim... Öyle oluyor bazen... Full cocuk yuvasi gibi... Bazen bire bir yanimdakilerle sohbet ediyorum, neden geliyorsun diyorum net yok mu evinizde, var duiyor da ooooo amca, dayi, abi ne ise, bana sira mi geliyor... Göreceksiniz yarinlarda, Ne kadar insan o kadar PC devirlerini de yasayacagiz... Onun icin ben, forumlarda da olsa, kendim yazmaya calisiyorum, kopya yapmiyorum, korkuyorum, zihnim al yapistir ve kopyala konumuna gelmesin diye... Serdar emeklerine saglik... [/I][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Kendimizi foruma kaptırısak ne olur
Alt