Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülcem" data-source="post: 85062" data-attributes="member: 6492"><p>Allah razı olsun güzel dileklerin için.destek alma konusunda da düşünmedim değil ama sonradan vazgeçtim oturup çok düşündüm ben bu durumumdan çok daha ağır zor şeyleri atlatıp aştım ne oldu da böyle bıraktım kendimi bukadar die çok düşündüm ama insanın bazen çaresiz kaldığı durumlar vardır Yaradanın bize verdiği bu kalbe söz geçirmek bukadar ağır ve zormuş yaşayarak bunu da öğrendim.elbet bununda üstesinden sabrederek dualarda Yaradana sığınarak geleceğim işallah.dediğin gb galiba kendime biraz zaman tanımam lazım.birde şuda bir gerçek ben büyük konuştum kimseyi kendimi geçecek kadar sevmem sevemem diyodum hep ama işte sonuç ortada.kimse ben bunu şunu kesinlikle yapmam benim başıma şu gelmez deyip büyük konuşmasın o yapmam dediğin şeyi yaşarken bulursun kendini.tolunay kardeşim duaların içinde Allah razı olsun aklına geldikçe dualarında yer verirsen çok mutlu olurum. sen de burdaki herkez de dualarımdasınız.Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük dermansız dert vermesin.cümlemizin Allah yar ve yardımcısı olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülcem, post: 85062, member: 6492"] Allah razı olsun güzel dileklerin için.destek alma konusunda da düşünmedim değil ama sonradan vazgeçtim oturup çok düşündüm ben bu durumumdan çok daha ağır zor şeyleri atlatıp aştım ne oldu da böyle bıraktım kendimi bukadar die çok düşündüm ama insanın bazen çaresiz kaldığı durumlar vardır Yaradanın bize verdiği bu kalbe söz geçirmek bukadar ağır ve zormuş yaşayarak bunu da öğrendim.elbet bununda üstesinden sabrederek dualarda Yaradana sığınarak geleceğim işallah.dediğin gb galiba kendime biraz zaman tanımam lazım.birde şuda bir gerçek ben büyük konuştum kimseyi kendimi geçecek kadar sevmem sevemem diyodum hep ama işte sonuç ortada.kimse ben bunu şunu kesinlikle yapmam benim başıma şu gelmez deyip büyük konuşmasın o yapmam dediğin şeyi yaşarken bulursun kendini.tolunay kardeşim duaların içinde Allah razı olsun aklına geldikçe dualarında yer verirsen çok mutlu olurum. sen de burdaki herkez de dualarımdasınız.Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük dermansız dert vermesin.cümlemizin Allah yar ve yardımcısı olsun... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
Alt