Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 84931" data-attributes="member: 6609"><p>Aleyküm selam kardeşim Allah(c.c) cümlemizden razı olsun inşallah. Utanacak bir şey yok kardeşim hepimiz insanız şüphesiz hepimizin böyle olduğu zamanlar vardır. Yazdıklarını yazarken nasıl bir ruh hali ile yazdığı anlamak benim için çokta zor değil. O anda çok bunaldın köşeye sıkıştığını içinde bulunduğun durumdan kurtulamadığını düşündüğün için o anın verdiği bir serzenişti. Bunları bende yaşadım eğer sık sık bu gibi durumlara düşüyorsan dediğim gibi bir destek almanda fayda var. Ama derdinin tamamen çözümü olamaz bu terapiler çünkü asıl toparlanmak sende bitiyor kardeşim. Bu durumdan kurtulmak için neler yapıyorsun neler yapman lazım yeteri kadar çabalıyor musun vs. o sadece bir destektir devamı senin çabana bağlıdır. Anne babana gelince sevmiyor değillerdir de belki sevgilerini gösteremiyorlardır. Sevgi eksikliği konusuna gelince kardeşim burada bizlerde varız kendi adıma söyleyim ben Allah rızası için burada seni ve diğer kardeşlerimi seviyorum. Ve eminim buradaki diğer kardeşlerimizde seni Allah rızası için seviyordur. Bu yüzden kendini kötü ve sevgisiz hissetme. Allah'ın izniyle sende toparlayacaksın kardeşim ömrümüz bize baki değilken hangi dert bize baki sence?</p><p></p><p>O temiz kalbin neler gördü yaşadı öğrendi bilemem; ama bildiğim bir şey var ki kardeşim nefes aldığımız sürece pek çok imtihandan geçeceğiz sabredersek mükafatı ötelerde sabretmezsek isyan edersek hem dünyamız zindan olur hem ahiretimiz. Allah'tan ümit kesmek ne haddimize şükürler olsun her halimize hepsi gelir geçer kardeşim. Tesbihatlara devam eder zamana bırakıp sabredersen inşallah Rabbimin izniyle sende en tez vakitte feraha çıkarsın kardeşim. </p><p></p><p>Dualarına da yürekten amin kardeşim Rabbim inşallah cümlemizi feraha çıkarsın ve bütün kardeşlerimizin hastalarına şifalar dertlilerine devalar borçlularına da edalar ve huzurlu hayırlı Rabbimize layık kullar olarak yaşayacağımız bir ömür nasip eylesin. Allah seninde yar ve yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 84931, member: 6609"] Aleyküm selam kardeşim Allah(c.c) cümlemizden razı olsun inşallah. Utanacak bir şey yok kardeşim hepimiz insanız şüphesiz hepimizin böyle olduğu zamanlar vardır. Yazdıklarını yazarken nasıl bir ruh hali ile yazdığı anlamak benim için çokta zor değil. O anda çok bunaldın köşeye sıkıştığını içinde bulunduğun durumdan kurtulamadığını düşündüğün için o anın verdiği bir serzenişti. Bunları bende yaşadım eğer sık sık bu gibi durumlara düşüyorsan dediğim gibi bir destek almanda fayda var. Ama derdinin tamamen çözümü olamaz bu terapiler çünkü asıl toparlanmak sende bitiyor kardeşim. Bu durumdan kurtulmak için neler yapıyorsun neler yapman lazım yeteri kadar çabalıyor musun vs. o sadece bir destektir devamı senin çabana bağlıdır. Anne babana gelince sevmiyor değillerdir de belki sevgilerini gösteremiyorlardır. Sevgi eksikliği konusuna gelince kardeşim burada bizlerde varız kendi adıma söyleyim ben Allah rızası için burada seni ve diğer kardeşlerimi seviyorum. Ve eminim buradaki diğer kardeşlerimizde seni Allah rızası için seviyordur. Bu yüzden kendini kötü ve sevgisiz hissetme. Allah'ın izniyle sende toparlayacaksın kardeşim ömrümüz bize baki değilken hangi dert bize baki sence? O temiz kalbin neler gördü yaşadı öğrendi bilemem; ama bildiğim bir şey var ki kardeşim nefes aldığımız sürece pek çok imtihandan geçeceğiz sabredersek mükafatı ötelerde sabretmezsek isyan edersek hem dünyamız zindan olur hem ahiretimiz. Allah'tan ümit kesmek ne haddimize şükürler olsun her halimize hepsi gelir geçer kardeşim. Tesbihatlara devam eder zamana bırakıp sabredersen inşallah Rabbimin izniyle sende en tez vakitte feraha çıkarsın kardeşim. Dualarına da yürekten amin kardeşim Rabbim inşallah cümlemizi feraha çıkarsın ve bütün kardeşlerimizin hastalarına şifalar dertlilerine devalar borçlularına da edalar ve huzurlu hayırlı Rabbimize layık kullar olarak yaşayacağımız bir ömür nasip eylesin. Allah seninde yar ve yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
Alt