Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 84841" data-attributes="member: 6609"><p>Selamün aleyküm kardeşim yazdıklarını okudum yazdığın gibi sende ki takıntı haline gelmiş hep 1 kere olsun o da evleneceğim kişi olsun demişsin ya muhtemelen ilk kez olması ve 1 kere olsun evleneceğim kişi olsun düşüncesi ile birleşince bu yüzden çok bağlandın. Dışardakiler senin için ne düşünüyor ne diyorlar bilmem dışardakiler benim içinde psikopat ve taş kalpli olduğumu söylediler ama görünüş her zaman yanıltır. İnsanın önce içine bakmak lazım ben tam tersi taş kalpli olmadığını biliyorum. <strong>Kimseye diyemiyorum ki sevdim ama aması yok diye.</strong> Kime söylersen söyle kime anlatırsan anlat seni sadece o anlık rahatlatır, ama samimi bir dostun varsa anlatmak içine atmaktan iyidir. <strong>Çok çok agrasifleştim, uyku uyuyamaz oldum.</strong> Kardeşim bence psikolojik bir destek almanda fayda var bende yaşadıklarımdan gördüklerimden sonra böyle oldum sonrası mı bir test yaptılar anlattım. Depresyon öfke patlamaları kafada kurmacalar vs. vs. dediler. Bir takım ilaçlar kullandım halada kullanıyorum tabi bu esnada namazlarımı dualarımı çektiğim tesbihleri ihmal etmedim. Depresyon ve öfke patlamalarından bir nebzede olsa kurtuldum. Ama uyku hapını kullanmazsam hala uyuyamıyorum. Kardeşim kendini dipsiz kuyulara atma her şeyi içine atma anladığım kadarıyla sende benim gibi etrafındakiler ile paylaşamıyorsun. Ama bence bir destek alman gerekli gibi gözüküyor. Kardeşim ben sana ne söylersem söyleyim seni sadece o anlık rahatlatır çünkü ilk olması 1 kere olsun oda evleneceğim kişi olsun diye doğru bir düşünce ama nasibindeki kişi o mu bilmeden çok bağlanmışsın. Unutursun ama zamana ihtiyacın var birde şu tarafından düşün demek ki düşündüğün evlilik bu insanla sana nasip değilmiş. Kafana tak düşün kendini hiç düşünme elinden geldiğince yıprat sürekli üz kendini belki o zaman istediğin gibi olur. Tabi o süre içerisinde de beden yada akıl sağlığını kaybetmezsen. </p><p></p><p>Kardeşim kendini toparla sabret kendini ümitsizliğe bırakma dipsiz bucaksız karanlık kuyulara atma. Bütün kalbinle sığın Allah'a(c.c) yalnız ondan iste sığındığın tek liman durduğun tek kapı onun kapısı olsun. Bende çektiğim tesbihleri yazıyım sende elinden geldiğince bol bol oku ben çok faydasını gördüm inşallah Rabbim senide feraha çıkaracaktır. Ümidini asla kaybetme. Bende senin için dua edeceğim.</p><p></p><p>Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.</p><p>Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.</p><p>Hasbinallahi ve nimel vekil.</p><p>Selamün kavlen min Rabbir Rahim.</p><p>Ve inşirah süresi...</p><p></p><p>Allah(c.c) yar ve yardımcın olsun inşallah senide feraha ulaştırsın. Allah'a(c.c) emanet ol kardeşim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 84841, member: 6609"] Selamün aleyküm kardeşim yazdıklarını okudum yazdığın gibi sende ki takıntı haline gelmiş hep 1 kere olsun o da evleneceğim kişi olsun demişsin ya muhtemelen ilk kez olması ve 1 kere olsun evleneceğim kişi olsun düşüncesi ile birleşince bu yüzden çok bağlandın. Dışardakiler senin için ne düşünüyor ne diyorlar bilmem dışardakiler benim içinde psikopat ve taş kalpli olduğumu söylediler ama görünüş her zaman yanıltır. İnsanın önce içine bakmak lazım ben tam tersi taş kalpli olmadığını biliyorum. [B]Kimseye diyemiyorum ki sevdim ama aması yok diye.[/B] Kime söylersen söyle kime anlatırsan anlat seni sadece o anlık rahatlatır, ama samimi bir dostun varsa anlatmak içine atmaktan iyidir. [B]Çok çok agrasifleştim, uyku uyuyamaz oldum.[/B] Kardeşim bence psikolojik bir destek almanda fayda var bende yaşadıklarımdan gördüklerimden sonra böyle oldum sonrası mı bir test yaptılar anlattım. Depresyon öfke patlamaları kafada kurmacalar vs. vs. dediler. Bir takım ilaçlar kullandım halada kullanıyorum tabi bu esnada namazlarımı dualarımı çektiğim tesbihleri ihmal etmedim. Depresyon ve öfke patlamalarından bir nebzede olsa kurtuldum. Ama uyku hapını kullanmazsam hala uyuyamıyorum. Kardeşim kendini dipsiz kuyulara atma her şeyi içine atma anladığım kadarıyla sende benim gibi etrafındakiler ile paylaşamıyorsun. Ama bence bir destek alman gerekli gibi gözüküyor. Kardeşim ben sana ne söylersem söyleyim seni sadece o anlık rahatlatır çünkü ilk olması 1 kere olsun oda evleneceğim kişi olsun diye doğru bir düşünce ama nasibindeki kişi o mu bilmeden çok bağlanmışsın. Unutursun ama zamana ihtiyacın var birde şu tarafından düşün demek ki düşündüğün evlilik bu insanla sana nasip değilmiş. Kafana tak düşün kendini hiç düşünme elinden geldiğince yıprat sürekli üz kendini belki o zaman istediğin gibi olur. Tabi o süre içerisinde de beden yada akıl sağlığını kaybetmezsen. Kardeşim kendini toparla sabret kendini ümitsizliğe bırakma dipsiz bucaksız karanlık kuyulara atma. Bütün kalbinle sığın Allah'a(c.c) yalnız ondan iste sığındığın tek liman durduğun tek kapı onun kapısı olsun. Bende çektiğim tesbihleri yazıyım sende elinden geldiğince bol bol oku ben çok faydasını gördüm inşallah Rabbim senide feraha çıkaracaktır. Ümidini asla kaybetme. Bende senin için dua edeceğim. Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr. Hasbinallahi ve nimel vekil. Selamün kavlen min Rabbir Rahim. Ve inşirah süresi... Allah(c.c) yar ve yardımcın olsun inşallah senide feraha ulaştırsın. Allah'a(c.c) emanet ol kardeşim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kendimi tanıyamaz hale geldim
Alt