Kendimi tanıyamaz hale geldim

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Kendimi tanıyamaz hale geldim
Selamün aleyküm gönül hocam. Affınıza sığınarak daha önceden de yazdığım meselem için yardımınıza ihtiyacım var. Ben ne yapsamda toparlayamıyorum, anlam veremiyorum bana olanlara. Yazarken bile cümleleri toparlamakta zorlanıyorum inanın. Bir türlü sevdiğim o kişiyi aklımdan çıkaramıyorum. Onunla 1 yıldan daha fazladır hiç karşılaşmadım bile ama yapıştı kaldı içime, ne yapsamda ne kadar dua etsemde kafamda dolaşmasından alıkoyamıyorum onu. Hocam Allah rızası için siz işin ehlisiniz bendeki takıntı mı? Ne olur kızın bana bağırın ama sirkelenmem için bişey deyin. Ben hayatımda kimseye o gözle bakmazken hiçkimseyi hayatıma dahil etmeyen biriydim, hep bekledim olursa bir kere olsun, sevdiğim kişi olsun evleneceğim kişi diye. Kimseyle de paylaşamıyorum herkes beni taş kalpli diye bilir çevremde. Kimseye diyemiyorum ki sevdim ama aması yok diye. Belki de acınacak bir durumdayım da kimsenin bu halimi bilmesini istemiyorum, bilmiyorum ki. Çok çok agrasifleştim, uyku uyuyamaz oldum. Yaradanın emanet ettiği bu bedene hakkıyla sahip çıkamıyorum diye Yaradanımdan her anım için utanır oldum. Kendimle bir savaş halindeyim sürekli her zorluğa katlanan göğüs geren ben, kalbimin ağırlığı altında ezildim, çöktüm. İnanın sizi tanımıyor ve görmüyor olduğum halde bunları yazarken bile utanıyorum sizden. Ne olur hakkınızı helal edin, bir daha bu mesele için kapınıza geldim diye. Yaradının zayıf bir kulunun sığındığı bir liman diye geldim size, tekrardan özür dileyerek. Allaha emanet ediyorum sizi...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim yazdıklarını okudum yazdığın gibi sende ki takıntı haline gelmiş hep 1 kere olsun o da evleneceğim kişi olsun demişsin ya muhtemelen ilk kez olması ve 1 kere olsun evleneceğim kişi olsun düşüncesi ile birleşince bu yüzden çok bağlandın. Dışardakiler senin için ne düşünüyor ne diyorlar bilmem dışardakiler benim içinde psikopat ve taş kalpli olduğumu söylediler ama görünüş her zaman yanıltır. İnsanın önce içine bakmak lazım ben tam tersi taş kalpli olmadığını biliyorum. Kimseye diyemiyorum ki sevdim ama aması yok diye. Kime söylersen söyle kime anlatırsan anlat seni sadece o anlık rahatlatır, ama samimi bir dostun varsa anlatmak içine atmaktan iyidir. Çok çok agrasifleştim, uyku uyuyamaz oldum. Kardeşim bence psikolojik bir destek almanda fayda var bende yaşadıklarımdan gördüklerimden sonra böyle oldum sonrası mı bir test yaptılar anlattım. Depresyon öfke patlamaları kafada kurmacalar vs. vs. dediler. Bir takım ilaçlar kullandım halada kullanıyorum tabi bu esnada namazlarımı dualarımı çektiğim tesbihleri ihmal etmedim. Depresyon ve öfke patlamalarından bir nebzede olsa kurtuldum. Ama uyku hapını kullanmazsam hala uyuyamıyorum. Kardeşim kendini dipsiz kuyulara atma her şeyi içine atma anladığım kadarıyla sende benim gibi etrafındakiler ile paylaşamıyorsun. Ama bence bir destek alman gerekli gibi gözüküyor. Kardeşim ben sana ne söylersem söyleyim seni sadece o anlık rahatlatır çünkü ilk olması 1 kere olsun oda evleneceğim kişi olsun diye doğru bir düşünce ama nasibindeki kişi o mu bilmeden çok bağlanmışsın. Unutursun ama zamana ihtiyacın var birde şu tarafından düşün demek ki düşündüğün evlilik bu insanla sana nasip değilmiş. Kafana tak düşün kendini hiç düşünme elinden geldiğince yıprat sürekli üz kendini belki o zaman istediğin gibi olur. Tabi o süre içerisinde de beden yada akıl sağlığını kaybetmezsen.

Kardeşim kendini toparla sabret kendini ümitsizliğe bırakma dipsiz bucaksız karanlık kuyulara atma. Bütün kalbinle sığın Allah'a(c.c) yalnız ondan iste sığındığın tek liman durduğun tek kapı onun kapısı olsun. Bende çektiğim tesbihleri yazıyım sende elinden geldiğince bol bol oku ben çok faydasını gördüm inşallah Rabbim senide feraha çıkaracaktır. Ümidini asla kaybetme. Bende senin için dua edeceğim.

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.
Hasbinallahi ve nimel vekil.
Selamün kavlen min Rabbir Rahim.
Ve inşirah süresi...

Allah(c.c) yar ve yardımcın olsun inşallah senide feraha ulaştırsın. Allah'a(c.c) emanet ol kardeşim.

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm tolunay kardeşim Allah razı olsun senden yazdıkların için.ya ben o hafta çokta iyi değildim inan bu yazdıklarımı tekrar tekrar okudum ve okadar utandım ki bidaha bu konuyla ilgili yazmıyacam die söz vermiştim kendime de işte.dahası yazdıklarımı hatırlamıyorum bile nasıl bi ruh haline bürünmüşsem o gün.aslında takıntı demişin ya belkide öle ama benim ki takıntıdan ziyade belki de sevgi eksikliğini çok hissettiğim için buna olan hislerime tutundum bırakmak istemedim.o boşluğu oldum olası hep yaşadım bugüne kadar kimsenin açamadığı o kalbi hiç beklemediğim biri açtı hem de hiç beklenmedik bi zamanda.dahası ne annemden ne de babamdan bir güne bir gün hep beklediğim o sevgi ve şefkati görmedim hep aynı evde yaşayan ev arkadaşları gb olduk ve bu yaşıma geldim hala o ilgiyi görmeyi bekler bi durumdayım göğsüne bi alsada başımı bi okşasa anam babam die.ondandır ki kimseye kolay kolay bağlanan biri değilim görmeyince insan o bağlılığı.hayatımda biçok ortamda bulundum çok arkadaşım oldu ama kimseye o yolu hiç açmadım nasip kısmet tabide işte ilk defa öle bişey başıma gelince tökezledim ne yapacağımı bilemedim.çok şükür ki şuan iyiyim iyi olmak zorundayım.Rabbim dermansız dert vermesin bunada şükür bununla da başetmeyi öğrencem neleri öğrenmedi ki bu yürek.verdiğin tesbihatlar içinde Allah razı olsun.emin ol sık sık okuyacam işallah.Rabbim seni de feraha çıkarsın kızınla huzurlu hayırlı bi ömür nasip etsin.Allah yar ve yardımcın olsun...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardeşim Allah(c.c) cümlemizden razı olsun inşallah. Utanacak bir şey yok kardeşim hepimiz insanız şüphesiz hepimizin böyle olduğu zamanlar vardır. Yazdıklarını yazarken nasıl bir ruh hali ile yazdığı anlamak benim için çokta zor değil. O anda çok bunaldın köşeye sıkıştığını içinde bulunduğun durumdan kurtulamadığını düşündüğün için o anın verdiği bir serzenişti. Bunları bende yaşadım eğer sık sık bu gibi durumlara düşüyorsan dediğim gibi bir destek almanda fayda var. Ama derdinin tamamen çözümü olamaz bu terapiler çünkü asıl toparlanmak sende bitiyor kardeşim. Bu durumdan kurtulmak için neler yapıyorsun neler yapman lazım yeteri kadar çabalıyor musun vs. o sadece bir destektir devamı senin çabana bağlıdır. Anne babana gelince sevmiyor değillerdir de belki sevgilerini gösteremiyorlardır. Sevgi eksikliği konusuna gelince kardeşim burada bizlerde varız kendi adıma söyleyim ben Allah rızası için burada seni ve diğer kardeşlerimi seviyorum. Ve eminim buradaki diğer kardeşlerimizde seni Allah rızası için seviyordur. Bu yüzden kendini kötü ve sevgisiz hissetme. Allah'ın izniyle sende toparlayacaksın kardeşim ömrümüz bize baki değilken hangi dert bize baki sence?

O temiz kalbin neler gördü yaşadı öğrendi bilemem; ama bildiğim bir şey var ki kardeşim nefes aldığımız sürece pek çok imtihandan geçeceğiz sabredersek mükafatı ötelerde sabretmezsek isyan edersek hem dünyamız zindan olur hem ahiretimiz. Allah'tan ümit kesmek ne haddimize şükürler olsun her halimize hepsi gelir geçer kardeşim. Tesbihatlara devam eder zamana bırakıp sabredersen inşallah Rabbimin izniyle sende en tez vakitte feraha çıkarsın kardeşim.

Dualarına da yürekten amin kardeşim Rabbim inşallah cümlemizi feraha çıkarsın ve bütün kardeşlerimizin hastalarına şifalar dertlilerine devalar borçlularına da edalar ve huzurlu hayırlı Rabbimize layık kullar olarak yaşayacağımız bir ömür nasip eylesin. Allah seninde yar ve yardımcın olsun kardeşim. Allah'a emanet ol...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun güzel dileklerin için.destek alma konusunda da düşünmedim değil ama sonradan vazgeçtim oturup çok düşündüm ben bu durumumdan çok daha ağır zor şeyleri atlatıp aştım ne oldu da böyle bıraktım kendimi bukadar die çok düşündüm ama insanın bazen çaresiz kaldığı durumlar vardır Yaradanın bize verdiği bu kalbe söz geçirmek bukadar ağır ve zormuş yaşayarak bunu da öğrendim.elbet bununda üstesinden sabrederek dualarda Yaradana sığınarak geleceğim işallah.dediğin gb galiba kendime biraz zaman tanımam lazım.birde şuda bir gerçek ben büyük konuştum kimseyi kendimi geçecek kadar sevmem sevemem diyodum hep ama işte sonuç ortada.kimse ben bunu şunu kesinlikle yapmam benim başıma şu gelmez deyip büyük konuşmasın o yapmam dediğin şeyi yaşarken bulursun kendini.tolunay kardeşim duaların içinde Allah razı olsun aklına geldikçe dualarında yer verirsen çok mutlu olurum. sen de burdaki herkez de dualarımdasınız.Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük dermansız dert vermesin.cümlemizin Allah yar ve yardımcısı olsun...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sendende razı olsun kardeşim atlatırsın neler atlatılmıyor şu dünyada. Evet ne yaparsan yap ne söylersen söyle büyük konuşma bizde bir söz var ulu sözüm deli sözüm diye büyük konuştuğun şeyle kendi adıma söyleyim illa ki sınanmışımdır. Bu yüzden büyük konuşmam kardeşim. Burda sıkıntısı olan her kardeşim her gün dualarımda senin duaların için de Allah razı olsun ve yürekten amin kardeşim.

Üst Alt