Kendimi mutsuz ve yorgun hissediyorum

O

oblucsarya

Kayıtsız
Misafir
S.A ruhen ve bedenen kendimi mutsuz ve yorgun hissediyorum ve sevdiğim bir insandan da ayrıldım. derdim bana bir dua öğretinde onu okuyayım da bana gelsin değil. sitenizde baya bir gezindim, baya bir bilgi sahibi oldum onun içinde ALLAH sizden razı olsun, tüm emeği geçenlerin yüreğine sağlık. demem o ki ben bir sürü dua okudum ettim eyledim tüylerim diken diken oldu, üşür gibi oldum, ağlar gibi oldum yanar gibi de oldum, gece uyurken bir anda uyanıp karanlığın içinde bir nefes alıp veren biri varmış gibi de hissttim ama ne olursa olsun kalbimden yüreğimden aklımdan ne geçiyorsa onu dilemeye başladım. şundan 500 kere, bundan 10 kere falanı bıraktım, rabbim için ibadet ettim, kuran okudum kendim içinde dua ettim, içimden geldiğince kitaplardan okumadan yanlış mı yapıyorum içimde bir sıkıntı var ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahir rahmanir rahim Rahman ve Rahim oLan ALLAH'ın Adı ile..Allahım yardımcınız olsun bol bol dua edin
Mutluluğun yolu düşünceden geçiyor,Hayata , olaylara karşı olan bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor..
Olaylar bizim bakışımıza göre şekillenir. Bir çemberi göz önünüze getirin, her noktası merkezden eşit uzaklıktadır. Durduğumuz yere göre merkez her noktadan farklı görünür.
Öyleyse asıl önemli olan bizim nerede durduğumuz ve olaylari nasıl gördüğümüz değil midir?
Allah'a yakın Deprasyona uzak olun...Allah'tan uzak olursaniz korkarim ki deprasyonun ağına takılırsınız.

13 / RAD - 28 :Kalpler ancak; Allah'ı zikretmekle mutmain olur,
mutluluk ile kulluk arasında direk bir bağlantı bulunmaktadır. Mutluluk, neyin ne kadar kulu olduğumuzla ilgilidir.
Herşey bir niyet ile başlar...niyetti hayr olanin akibettide ins. iyi olacaktir..

bazen insan neyi kiminle paylaşması gerektiğini bilemez..Yükü kime havale edeceğini unutur..
Efendimiz (s.a.v.) der ki;

“Sırtınızdaki içi taş dolu kefelerin yükünün azalmasını istiyorsanız secdelerinizi biraz daha uzatın“..

Dert ortağını beşerde değil, daimde aramak lazım..Dertler ancak o zaman biter…

duaa..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/19657-bazen-guluyorumbazen-de-agliyorum.html

Üst Alt