Bismillahir rahmanir rahim. Selam aleykum. Kendimi mutsuz hissediyorum dedigimde yanlista olabilirim yada asadaki birinin cevap verdigi gibi dogru da olabilir yada yanlis. Demek istedigim: ben evlendikten sonra dusundim ki kendi ailem olcak, kendi sorunlarimiz ve hayati iyice ibadetlerle yasicagiz sandim. Ama bazi seyler oyle degilmis. Bakiyorum ben evlendikten sonra arkadaslarim, kardeslerim, benden kucuk yastaki akraba kardesler evlenilerler ailesi var masAllah cocugu colugi var. Allah hayir versin. Bende kendi kendime diyorum ki bizde evlendik neden ama ayle olamiyoruz, arkadaslarim bebeginiz olsun aileniz daha bereketli olcak insAllah diyorlar, biz basit seyleride yapamiyoruz. Yada basit sey degil mi bunlar... bilmiyorum. Esim evlendigimizde cocuk istemiyorum biraz sonra demisti, simdi istiyor sanki olmiyormis gibi geliyor. Bazen yanimda kalabalik bile olsa kendimi yalniz hissediyorum, bazen tek kaldigimda yalniz gibi geliyor. Biliyorum ki Allah c.c. var " Yalnizim deme senin yaninda kimsen olmasada Yuce Allah c.c. var" diye kendimi sakinlestiryorum. Simdi ne yapicagimida bulmiyorum kac sene once (evlenmeden once) amacim mahsatim vardi yasamaya, simdi yokmis gibi geliyor kimin icin calisayim ki para olsun, ne yapim ki kime olsun. Arkdasim olsun istiyorum icindekileri konusayim, olsa bile arkadas cogu. Siz benim dusundiklerimi nasil buluyorsunz? yada hayirsiz oldugu icin mi boyle? Sabir ediyorum ki bir gun mutlu olcagim yada mutlu olcagiz insallah ama ne zaman yada dunya mi dar geliyor ???? Bana yardim etseniz dusuncelerimde yanlislik mu var yada dogru mu cok sevinirim. Ayse123