M
Merhabalar
Kayıtsız
Misafir
Merhabalar biz ailecek bizim mahallede 3 kedimiz var 2sini 3-4 yıldır besliyoruz diğerini 3 ay anca oldu sanırım...Günde 3 kere besliyoruz mamaylaydı eskiden ama şu aralar pahalı olduğu için sosisle besliyoruz ama en büyük kedimiz diğer 2 kedininkinini yemeden kendisinkini yiyip oturuyor en küçük yeni gelen hiç susmuyor versekte miyavlıyor ve diğer kedi var 2.büyük kedi o bazen gelmiyor günde en fazla 1 kere veya 2günde bir o kedi kendinkini yavaş yiyor diğer yandan küçük kedi onunkinede göz dikiyor ve 2.büyük kedi aç kalıyor 2.büyük kedi artık aç kalmasın diye 2.büyük kediye özel kendim başında beklettip veriyorum ama küçük kedi göz dikiyor sürekli. .ŞiMDİ SORUM ŞU;ben şöyle düşünüyorum sonuçta rızkı veren allah ben nasıl onu yemesin diye koviğim?Aynı şekilde beslediğim 3 kedideden biri diğerinin hakkını yiyince gidip hakkını yiyeni ordan almam mı gerek yoksa diğeri aç kalsa bile rızkı veren allah diyip hiç karışmamam mı?.Dün hakkı yiyilen aç kalmasın diye 7-8 tane sosis verdim normalde kedi başına 1 toplam 3 ama nafile küçük kedi 2.büyük kedininkini yiyip diyor 3 ay önce zayıftı şimdi çok kilo aldı en büyük kedide baya kilolu 2.büyük kedi zayıfladı kemikler gözükmeye başladı.Ama 2.büyük kedi kendi hakkınıda korumuyor en büyük olan koruyor..Ben hiç karışmasammı rızkı veren allah diyorum Ama napmam gerek benim için çok önemli ciddin 2.büyük kedi için çok üzülüyorum..Açıklarsanız çok memnun kalırım.
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Teşşekkürler
..
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Teşşekkürler