Kaybolan birini rüyada görmek için okunacak dua

Hasret

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Mart 2011
Mesajlar
337
Tepkime puanı
16
Kaybolan birini rüyada görmek için okunacak dua, kaybolan kişinin ölü yada diri olduğunu öğrenmek istersen ve içindeki bir soruyu Ona sormak ve Cevabını öğrenmek istersen;

Abdest al, pak, temiz ve beyaz bir elbise giyin, temiz bir yatak üzerinde uyu ve sağ tarafına doğru yüzünü kıbleye dönerek yat.

Ardından 7'şer defa Şems, Leyl, Tin ve ihlas surelerini oku, sonra aşağıdaki Duayı oku. İlk gece istediğini görürsen ne âlâ. İlk gece herhangi bir işaret görmezsen inşallah ikinci de ya da üçüncü de görürsün. 7'ye kadar bu şekilde devam et.

Buna rağmen şayet yine bir şey göremezsen şunu bil ki tarif edilen amel esnasında bir şeyi eksik yapmışsındır. Eksiğini düzeltip tekrar dene.

Mutlaka istediğine ulaşırsın, bu amel tecrübe edilmiş sahih bir ameldir.

Duanın okunuşu:
"Ey Allah! ey Alî (Yüce)! Ey Âzîm (çok büyük) Değerli Peygamberin ve Rasûlüne indirdiğin Kelam-ı Kadîmin'den Tilavet ettiklerim (okuduklarım) hakkı için; şu uykumda kudretinle bana şu (konularda öğrenmek istediğim) şeyleri göster.

Ey Alîm (bütün sırları bilen)! Ey Hakîm (yaptığı işler yerli yerinde olan) Bu (sıkıntılı) işimde benim için (güzel) bir kurtuluş ve çıkış kapısı yarat.

Ey Kerîm (İhsan'ı bol olan)! Benim duamın kabul olduğunu gösteren şeyi, lütfunla bu uykum (daki Rüyam) da benim için fazlınla göster. Çünkü Şüphesiz sen her şeye Kadir'sin"

kaybolan-birini-ruyada-gormek.jpg


Kaynak: SENÛSÎ (Rahimehullah)’ın “MÜCERREBÂT” ADLI ESERİ
 
Üst Alt